Sök

Annonssamarbete med Breakit

Gå på Breakit Funding Day – få vår unika kartläggning av Sveriges 199 viktigaste affärsänglar på köpet

FinansieringBreakitKapital

Vigor Sörman, entreprenör och investerare, modererar Breakit Funding Day 2023.

Mary Ekstam

Mary Ekstam

Digital marknadsförare

Nu samlar vi Sveriges absolut främsta entreprenörer, investerare och experter och reder ut hur du bör tänka och vilka du ska kontakta när behovet av att resa kapital dyker upp. Dessutom släpper vi en unik kartläggning av Sveriges 199 viktigaste affärsänglar – ingår för alla som köper biljett.

Höjda räntor, värderingar som faller och försiktiga investerare. Marknaden är i gungning – och det medför en ny spelplan för finansiering.

Hur finansierar du ditt bolag smartast idag? Hur ser tillgången på kapital ut? Var finns möjligheterna? Och hur agerar de som sitter på kapitalet?

Allt detta snackar vi om på Breakits nya event – Funding Day den 23 mars på Epicenter i Stockholm! Det blir en fullspäckad eftermiddag där vi tar pulsen på finansieringsmarknaden, både vad gäller riskkapital och företagslån. 

Funding Day är för dig som är vd, ägare, cfo eller styrelseledamot på en startup eller ett mer moget tillväxtbolag. Dagen riktar sig även dig som arbetar som M&A rådgivare, M&A advokat, investerare eller konsult kopplat till finansieringsmarknaden.

Sveriges 199 viktigaste affärsänglar

I samband med Funding Day lanserar vi vår namntyngsta rapport någonsin: Sveriges 199 viktigaste affärsänglar – Breakit kartlägger vem som investerar i vad och varför

Key findings kommer att presenteras på eventdagen där alla som köper biljett får ta del av rapporten. Till minglet efter programmet har vi bjudit in de hetaste affärsänglarna på listan.

Konkreta råd vid kapitalanskaffning – oavsett var i din bolagsresa du befinner dig 

Med hjälp av branschens främsta entreprenörer, investerare och experter reder vi ut hur du bör tänka och vilka du ska kontakta när behovet av att resa kapital dyker upp. Vi kommer att gå igenom:

- Nuläget på finansieringsmarknaden – vad har förändrats och hur ser modern finansiering ut?
- Entreprenörsresor – konkreta lärdomar från entreprenörer som gjort kapitalresor
- Riskkapital vs företagslån – vad är optimalt för just din situation?
- Perspektiv på olika avtal – hur du bör tänka innan du kritar på
- Exklusivt mingel med Sveriges viktigaste affärsänglar
- Breakits unika rapport: Sveriges 199 viktigaste affärsänglar.

Har du ännu inte anmält dig? Säkra plats plats här. 


Huvudpartner på Breakit Funding Day 2023:

Läs mer