Annonssamarbete med Breakit

Nu lanserar Breakit on-demand kurser – med marknadens mest eftertraktade kursledare

Utbildningdigital learningBreakit Courses

Klara Sernemyr är affärsområdeschef för Breakit Courses.

Klara Sernemyr

Nu kan vi äntligen dela med oss av en stor nyhet från Breakits kursavdelning. Vi lanserar en ny kursplattform med on-demand kurser!

Breakit lanserade sina första livekurser 2020. Nu tar vi nästa stora kliv och breddar utbudet på vår kursverksamhet. Idag lanserar vi våra första fyra on-demand kurser tillsammans med marknadens mest eftertraktade kursledare.

Klara Sernemyr, affärsområdeschef Breakit Courses, berättar mer om lanseringen.

Varför on-demand kurser?

"Lärande on-demand är något jag har haft mina ögon på och som cirkulerat i utbildningsvärlden de senaste åren. Under pandemin har många fått andra vanor och efterfrågan av att ta del av information snabbt och enkelt på distans har ökat. Det är på så sätt ett perfekt alternativ till livekurser där deltagaren har möjligheten att ta del av och lära sig helt i sin egen takt, när du vill och var du vill."

Vad är fördelarna med en on-demand kurs?

"En on-demand kurs är ett effektivt sätt, både tids- och kostnadsmässigt, att kompetensutveckla sig inom ett specifikt och spetsigt område. Sitter du t.ex. hemma eller på kontoret och tänker att du behöver specifik kompetens inom t.ex. marknadsföring, kan du i samma stund som du kommer på att du behöver kompetensen, anmäla dig till en on-demand kurs och ta del av utbildningen direkt där du är."

Vad kan vi förvänta oss av Breakits on-demand kurser?

"Vi samarbetar med de allra vassaste kursledarna på marknaden och har tillsammans tagit fram en bred kurskatalog där det verkligen finns något för precis alla. Vi har ett öra mot marken och kommer lansera nya kurser ständigt under hela året, som är direkt riktade till våra läsare och vad vi tror att de behöver till sig eller sitt team."

Vilka kurser är först ut? 

"Våra första fyra kurser är en bra mix mellan många olika affärsområden. De kurser vi lanserar med start idag är “Företagskultur i tillväxtbolag”, “Marketing Automation”, “Coachande ledarskap för att maximera er potential” och “Lead Management – från lead till lojal kund”."

Är du nyfiken på Breakits on-demand kurser? Ta en titt i butiken nu!

Har du några frågor kring on-demand, eller tips på ett ämne du gärna vill se? Välkommen att kontakta klara@breakit.se

Breakit on-demand är ett samarbete tillsammans med Coursio, en ledande kursplattform på marknaden med 20 års erfarenhet av att skapa on-demand kurser.

Läs mer