Sök

Edvin Törnblom når ny miljonnivå – växte vinsten rejält

Poddar

Edvin Törnblom Foto:TT

Hanna Åkesson

Hanna Åkesson

Webbredaktör

Edvin Törnblom går från klarhet till klarhet – så även i boksluten.

Han släppte en bok, han hade show (på Globen) och han gjorde en av Sveriges mest populära poddar, ”Ursäkta”, tillsammans med Johanna Nordström. Det var kanske ändå Edvin Törnbloms år förra året. 

Ett riktigt bra år åtminstone. Det står klart när man tar del av siffrorna för räkenskapsåret som avslutades i augusti, vilket sajten Influens.se har gjort. 

Edvin Törnbloms aktiebolag ökade intäkterna med 64 procent och landade på 6,1 miljoner kronor. Rörelseresultatet ökade även det, med 60 procent, och vinsten kom in på 4,5 miljoner kronor. 

Enligt rapporten har intäkterna vuxit med 64 procent, och landat på 6,1 miljoner kronor. Rörelseresultatet har ökat i liknande takt och stigit med 60 procent. Vinsten landar därmed på 4,5 miljoner kronor.

Vad den positiva utvecklingen beror på, har Edvin inte kommenterat i rapporten. Men sett till alla de uppdrag han genomfört under det senaste året, kan vi utläsa att intresset för profilen har ökat och att han deltagit flera större satsningar.

Den oblyga humorpodden Ursäkta produceras av Perfect Day Media, en av giganterna inom podcasts enligt Breakits stora kartläggning. Podden hade en oavbruten svit på Poddindex topp 20-lista under 2021 (vecka 1 till 48). 

 

Var först med det senaste – ladda ner Breakits app här.

Läs mer