Sök

Myoroface vill stoppa sura uppstötningar och snarkningar – nu fattar Tua Holgersson klubban

MYoroface

Tua Holgersson och Ylvali Gerling.Foto: Press

Jon Wahlqvist

Jon Wahlqvist

Webbredaktör

Hudiksvallsbolaget biffar styrelsen – och plockar in ny finanschef.

Myoroface har utvecklat en produkt som hjälper till att motverka sura uppstötningar, snarkningar och sväljsvårigheter. Genom ett litet verktyg som man kan sätta in i munnen tränar man upp diafragman och kan på det viset få bort åtminstone en del av besvären.

Nu blir Tua Holgersson ny styrelseordförande i bolaget. Hon är i dag vd för Bliwa Livförsäkring och har sedan tidigare haft vd- och ledarroller inom Skandia och Länsförsäkringsgruppen.

“Det känns mycket inspirerande att få möjlighet att vara delaktig och bidra till Myoroface fortsatta resa”, säger hon i ett pressmeddelande. 

“Bolagets påtagliga bidrag till en ökad livskvalitet och med dess fantastiska potential till fortsatt tillväxt finns det en stor möjlighet att hjälpa fler människor.”

Dessutom har bolaget plockat in Johan Hedqvist som ny finanschef. Han kommer senast från rollen som vice vd på Folktandvården Gävleborg.

“Med Johan och Tua får vi in profiler som kompletterar det redan starka teamet. Med den ledningsgrupp vi nu har är jag övertygad om att vi står starka inför såväl lågkonjunktur som den fortsatta tillväxtresan internationellt, säger Myorofaces vd Ylvali Gerling.

2021 omsatte bolaget 22,6 miljoner kronor och gjorde en förlust på 5,5 miljoner.

Var först med det senaste  Ladda ner Breakits app!

Läs mer