Sök

Bambusers finanschef Sara Lundell avgår

BambuserSaaSBörs

Maryam Ghahremani, vd Bambuser och Sara Lundell, avgående finanschef. Foto: Press/Montage

Martin Hävner

Martin Hävner

Reporter

Bambusers finanschef har tagit samma beslut som många andra toppchefer på SaaS-bolaget under det senaste året: Hon lämnar bolaget.


Det är av ett pressmeddelande som bolaget skickade ut på onsdagskvällen det framgår att Sara Lundell lämnar finanschefsposten.

“Bambusers CFO Sara Lundell har informerat bolaget om hennes intention om att avgå för att ta en annan karriärsväg”, skriver bolaget.

Sara Lundell är för närvarande på föräldraledighet och anställningen upphör formellt den 28 februari. Bambuser inleder nu en rekryteringsprocess för att hitta en efterträdare.  

Bambuser gick ut med att bolaget, som är verksamt inom live video-shopping, rekryterat Sara Lundell från fintechbolaget Izettle våren 2021. Hon tillträdde finanschefsposten i augusti samma år. 

Breakit har under 2022 vid ett par gånger rapporterat att många chefer har lämnat Bambuser under senare tid. Först i februari och sedan, efter en ny våg av avhopp, i september då även bolagets vd Maryam Ghahremani fick ge sin syn på den höga omsättningen av toppchefer i bolaget. 

Börsnoterade Bambusers senaste rapport visade att bolaget genomfört besparingar under det tredje kvartalet och då gjort sig av med personal. 

Var först med det senaste  Ladda ner Breakits app!

Läs mer