Sök

Annonssamarbete med Breakit

Snart samlas Malmös stjärnentreprenörer på Scaleup Day – hög tid att säkra din plats

BreakitScaleupScaleup Day

Sofia Svensson, vd på Hövding, är en av gästerna på Breakits Scaleup Day-scen den 9 november.

Mary Ekstam

Mary Ekstam

Digital marknadsförare

Scaleup Day i Malmö närmar sig med stormsteg – nu är det hög tid att säkra din plats till årets viktigaste tillväxtevent!

Den 9 november smäller det – Breakits event Scaleup Day intar Clarion Live i Malmö för en heldag med fokus på hur du skalar upp ditt bolag – och hur du som ledare hänger med i utvecklingen!

Scaleup Day är kanske vårt allra viktigaste event för att det verkligen ringar in allt det vi på Breakit brinner för: Starka tillväxtbolag, transparent ledarskap och ett varmt och välkomnande community för bolagsgrundare och andra ledare

I år har vi vårt starkaste program hittills. Tuffa sanningar och brutal transparens är några av våra ledord när du får inspireras av ett gäng andra företagsledare som lyckats med sina tillväxtresor – och är modiga nog att dela med sig av sina viktigaste lärdomar och största misstag längs vägen. 

Här får du till exempel lyssna till Sofia SvenssonHövding, som satte sig i VD-stolen i början på året, har flera framgångsrika turnaround-case i bagaget och nu ska se till så att den uppblåsbara cykelhjälmen Hövding tar sig ut globalt. Bolaget och dess produkt har en stark position i Skandinavien och på Scaleup day berättar hon om de tre viktigaste komponenterna bakom strategin som nu ska ta bolaget på dess fortsatta expansion och tillväxtresa.

Du får också ta del av faserna du kommer att gå igenom och vad du ska du tänka på för att ta ditt bolag till nästa nivå, hur designar du en ledningsgrupp i världsklass, global expansion, work life balance och mycket mer. 

Dessutom lägger vi ännu mera fokus på att du som grundare, vd och scaleup-ledare ska få verktygen och insikterna du behöver för att öka tillväxttakten rejält. Utöver programmet på stora scenen kan du därför delta i olika Crash Courses och Breakout Sessions.

Självklart blir det härlig energi, avslutningsmingel med bubbel och viktigt nätverkande!

Säkra plats till dig och teamet här!

Här är talarna på Scaleup Day 2022 i Malmö:

# Samir El Sabinivd och grundare, Juni
Sofia Svenssonvd, Hövding
Johannes Schildtvd och medgrundare, Kry
Apollonia San Contreras, Head of PR, Thevea Brands Group
Andreas WilhelmssonChief Strategy Officer, Ljusgårda
Victoria LindénHead of HR, Telavox
Christian HoinardGrowth Director, Azets
Anna SvedmanHead of International Insurance, SPP
Christian HoinardGrowth Director, Azets
Björn Widlertchef medlemsenheten, Teknikföretagen
Christopher Gyllströmföretagsrådgivare pension & försäkring, SPP
# Vigor Sörman, interim-vd, Breakit
# Julia Lundin, reporter, Breakit

Så är du grundare, vd, chef, styrelseledamot, affärsutvecklare eller bara nyfiken på hur du kan få ditt företag att växa ännu mer? Välkommen på Scaleup day 2022 den 9 november!

Delta själv eller ta med resten av ledningsgruppen, säljteamet eller styrelsen – och anmäl dig nu!

OBS: Scaleup Day Malmö har nu passerat – men du är varmt välkommen att anmäla dig till något av våra kommande stopp i Stockholm och Göteborg. 

Läs mer