Breakit har bäst koll i Sverige på startups - för andra året i rad

Breakit har bäst koll i Sverige på startups - för andra året i rad

F.v: Jon Mauno Pettersson, Olle Aronsson, Sara Lindh, Jonas de Lange och Stefan Lundell. Ej avbildade: Johanna Ekström och Sofia Honungsmåne.

Breakit

Affärssajten kammar hem utnämningen bästa bevakare av startups på Nordic Startup Awards.

På lördagen hölls eventet Startup Day i Stockholm. Då passade även Nordic Startup Awards på att dela ut priser till årets svenska vinnare. Bland annat tilldelades Northzone priset för bästa riskkapitalbolag och e-hälsobolaget Kry blev utsedd till årets startup.

Extra kul tycker vi på Breakit såklart att det är att vi, för andra året i rad, korades till Sveriges bästa startupmedie.

“Det känns jätteroligt. Under det senaste året har vi etablerat oss som den främsta nyhetssajten för startups och den digitala industrin. Det är väldigt kul att det uppmärksammas”, säger Breakits medgrundare och ansvarig utgivare Olle Aronsson.

Han och Stefan Lundell lanserade Breakit redan 2 mars tillsammans med sin första anställda Jon Mauno Pettersson, som numera är nyhetschef.

Trots positionen som självklar branschetta, om vi får säga det själva, vill inte Olle Aronsson att Breakit lutar sig tillbaka.

“Vi kommer att fortsätta vara hungrigast och först med de senaste nyheterna. Vi vill vinna nästa år också!”

Läs mer

Sex-entreprenörer på Östermalm, padelhall till salu – och stjärnentreprenören med Sveriges billigaste (?) bostad

Covid pumpade upp dem och nu går Dynamic Code och Aegirbio ihop – men här är vad som skaver

I Sverige tror vi att vi är bäst på tech – men politikerna riskerar att rasera allt

Läs fler artiklar
LÄS MER