Sök

Paul Fischbein tar över vd-posten i Revolutionrace

Revolutionracee-handel

Pernilla Nyrensten och Paul Fischbein. Foto: press.

Martin Hävner

Martin Hävner

Reporter

Paul Fischbein ryckte in när Pernilla Nyrensten hastigt lämnade vd-posten i Revolutionrace.

Nu kommer beskedet att han stannar kvar i chefsrollen.

Paul Fischbein blir ny ordinarie vd för Revolutionrace, meddelar bolaget på fredagsmorgonen. 

Han blev ordförande i bolaget i början av 2021, inför börsnoteringen som genomfördes några månader senare. När Pernilla Nyrensten överraskade (nästan) alla när hon sa upp sig från vd-posten i augusti tog Paul Fischbein steget från ordförandeposten och blev tillförordnad vd. 

Nu har styrelsen kommit fram till att det är honom bolaget ska ha. 

”Vi har gjort en mycket omfattande genomgång av vd-kandidater i och utanför Sverige. Många spännande namn var intresserade, men under processens gång har vi insett att vi redan har den rätte personen på posten i Paul – han är enormt kunnig och erfaren”, motiverar Andreas Källström Säfweräng som blev ny styrelseordförande i Revolutionrace när Paul Fischbein lämnade. 

Revolutionrace omsättningen växte med 16 procent under kvartalet som slutade i juni. Bolaget varnade för att hösten kommer att bli tuffare. 

"Just nu har vi en väldigt turbulent omvärld. Men jag känner mig trygg i hur vi kan tackla den genom vår position och förmåga att leverera fantastiska produkter till oslagbart värde samtidigt som vi hela tiden utvecklar vårt erbjudande och varumärke genom våra nära kundrelationer”, säger Paul Fischbein i pressmeddelandet på fredagen.

Var först med det senaste – ladda ner Breakits app!

Läs mer