Nu gasar mediestartupen Notified - värvar sju nya säljare

Notified På nytt jobb
Nu gasar mediestartupen Notified - värvar sju nya säljare

Vegard Skogheim, Christian Mannheimer, Anna Pettersson, Andrea Ruiz och Katja Kozian. Katarina Bucalic och Kristian Utstrand saknas på bilden. Foto: Notified

Sofia Honungsmåne

Reporter

"Ett måste för att företaget ska växa i den takt vi vill", säger Notifieds vd Pär Lagerström.

Vi har tidigare skrivit om att Notified, under den relativt nya vd:n Pär Lagerström, planerar att växa rejält. Nu gör de alllvar av planerna. 

Enligt bolaget är det en ökad kundbas och planerad expansion som gör att organisationen nu behöver förstärkas. Totalt anställs sju nya säljare. De som har rekryterats nu till säljteamet är Andrea Ruiz, Katja Kozian, Katarina Bucalic, Vegar Skogheim, Anna Pettersson, Christian Mannheimer och Kristian Utstrand.

“En utökad säljstyrka är ett måste för att företaget ska växa i den takt vi vill. Vi har verkligen lagt stort fokus på rekrytering nu under våren för att hitta rätt och kompetent personal. När man är en så pass liten organisation som vi fortfarande är, är det extra viktigt att alla anställda verkligen passar bra både i sin roll och i organisationen, säger vd Pär Lagerström.

Notified är en aktör inom omvärldsbevakning. Genom att bevaka både redaktionella och sociala medier och forum vill de ge sina kunder en mer komplett bild av valda intresseområden. Bolaget har kontor i Malmö och Stockholm.

Enligt bolaget räknar man med att anställa ytterligare personer under året, för att nå de mål de satt för expansionen.

Läs mer

Notified värvar varumärkeschef: "Syftet är att vi ska expandera"

Nya SaaS-stjärnan Opter till börsen – "Vi vill vidga vår ägarkrets"

Efter Aegirbios miljardbud på Dynamic Code – stort missnöje i ägarledet

Läs fler artiklar
LÄS MER