Sök

Alla stjärnor som prisades på Breakits event SaaS Summit

TeamtailorModular FinanceSaaS

Alla vinnare på Breakit SaaS Summit. Foto: Jonas Borg

Tobias Blixt

Tobias Blixt

Reporter

Affärsänglar, säljteam och årets allra mesta snabbväxare bland bolagen som prisats på Breakits event SaaS Summit.

Efter en intensiv dag på Cirkus i Stockholm, fullmatad med SaaS-profiler som talare och med mängder av aktuella paneldiskussioner – var det dags för SaaS-Sverige att snöra på sig finskorna och gå på gala. 

Även galan hölls i de pampiga lokalerna Cirkus, så steget från arbete till nöje var kort för de många hundra deltagare som samlats ute på Djurgården under onsdagen. 

Stämningen var på topp under kvällen när priser i kategorier som Årets SaaS-nykomling, SaaS-företag och investerare skulle delas ut.

Totalt prisades bolag i sju kategorier. Här har vi samlat alla kvällens vinnare och nominerade:

Årets SaaS-företag:
Teamtailor

Motivering:
"Innovation, lekfullhet och effektivitet har gjort dem till branschens klarast lysande stjärna i sin nisch. Dessutom gör Teamtailor signifikant avtryck i hela SaaS-industrin med en ledningsgrupp där majoriteten är kvinnor. Resultatet blir ett vinnande koncept som nu är på väg att erövra världen. Därför är Teamtailor Årets SaaS företag 2022".

Övriga nominerade:
Funnel
Infobric

Modular Finance
Voyado

Årets SaaS-raket:
Modular Finance

Motivering:
“Modular Finance har i skymundan byggt upp ett snabbväxande bolag med en mycket stark marknadsposition. Rakettillväxt och raketlönsamhet visar på en unik position inom fintec. Extra imponerande att bolaget är helt självfinansierat från start och aldrig behövt ta in externt kapital.”

Övriga nominerade:
Stravito
Teamtailor
Grouptalk
Trustrace

Årets SaaS-nykomling:
Venizum

Motivering:
Venizum har på endast nio månader haft en snabb tillväxt och vuxit sina intäkter på ett imponerande sätt. Med en beundransvärd kundlista och en affär som tydligt ligger i tiden, där teknik kombineras med samhällsnytta för att underlätta internationalisering, visar bolaget att de på denna korta tid gjort sig väl förtjänta av utmärkelsen Årets SaaS-nykomling 2022.”

Övriga nominerade:
Arboair
Lifeinside
Workify
Honestbox

Årets SaaS-ledare:
Anna Gullstrand, Mentimeter

Motivering:
Årets SaaS-ledare, Anna Gullstrand, har tydliga värderingar och gedigen kunskap om hur det går att skapa en trygg arbetsplats som också ger resultat. Genom att utmana etablerade sanningar kring allt från framtidens kontor till antal timmar vi jobbar banar hon vägen för en ny typ av ledarskap i SaaS-branschen. Till på köpet har hon själv blivit viral!”

Övriga nominerade
Frida Ahrenby, Getaccept
Louise Barnekow, Mynewsdesk
Rasmus Kjellman, Kundo
Fredrik Skantze, Funnel

Årets SaaS-investerare:
Hannah Meiton

Motivering:
“Hannah Meiton är en affärsängel som inte bara lägger cashen på bordet utan också tillför affärskritisk kompetens och skapar riktiga värden för entreprenören. Nästa steg i investerar-karriären är ett eget investmentbolag med fokus på SaaS. Men redan nu är hon Årets SaaS-investerare 2022.”

Övriga nominerade:
Maria Åhr, Alfvén & Didrikson
Mikael Johnsson, Oxx
Pål Malmros, Verdane
Hadar Cars, Fairpoint Capital

Årets produktteam:
Voyado

Motivering:
“Voyado, vinnare av Årets Produktteam 2022, är ett företag som löser ett verkligt problem för sina kunder. Med moderna arbetsmetoder har de skapat en agil miljö där personalen kan trivas och en produkt med kunden i absoluta fokus. Nu spänner den här uppstickaren blicken i de globala jättarna.”

Övriga nomineringar:
Kundo
Kreditz
Arboair
Lingio

Årets sälj- och marknadsföringsteam:
Funnel

Motivering:
“Funnel har sedan 2014 visat på stadig tillväxt i Sverige och internationellt. Genom att kommunicera ett enkelt budskap och adressera rätt kunder har de lyckats bygga en hög varumärkeskännedom både inom och utanför sin kärnmålgrupp. Men framför allt blir vi inspirerade av att Funnel valde bort bonusar och satte laget före jaget när det kommer till sälj. Vi gratulerar Funnel till Årets Sälj och Marknadsteam!”

Övriga nomineringar:
Oneflow
Tracklib
Depict
Kreditz

Läs mer