Annonssamarbete med Breakit

600+ SaaS-ledare anmälda till SaaS Summit – sista chansen att säkra din plats

SaaSBreakitsaas summit 2022

Camilla Bergman, vd för Breakit som modererar eventet tillsammans med Johan Crona, grundare av Cloud Capital och vd för SaaS-bolaget Custellence

Mary Ekstam

Mary Ekstam

Digital marknadsförare

Nästa vecka samlas över 600 SaaS-profiler på Cirkus i Stockholm för 2022 års upplaga av SaaS Summit. Bara ett fåtal biljetter kvar – säkra din plats nu!

På onsdag den 5 oktober är det dags för Breakits flaggskeppseventet SaaS Summit  en heldag för alla som driver, leder, jobbar på eller investerar i SaaS-bolag. 

Hur gör de nya SaaS-stjärnorna för att skapa en säljmaskin? Hur hittar du talanger i en tid när alla SaaS-bolag slåss om den? Hur påverkar en potentiell lågkonjunktur SaaS-bolagens värderingar och vad kan du göra åt saken? Det och mycket mer kommer diskuteras under årets SaaS Summit

”Det blir en dag och en kväll man sent kommer att glömma” – Camilla Bergman, vd för Breakit

Dessutom har Breakit för tredje året i rad gått igenom över 100 årsredovisningar för att slutligen sålla fram listan över Sveriges 55 största SaaS-bolag. SaaS-rapporten 2022 är exklusiv för SaaS Summit-deltagare och kommer direkt till din mail när du köper biljett till SaaS Summit.

Köp SaaS Summit-biljett + SaaS-rapporten 2022 här. 

Talarna på SaaS Summit 2022

Det blir en riktig maxad dag med vårt skarpaste program någonsin. Här är talarna som intar SaaS-scenen på Cirkus den 5 oktober: 

Oscar HöglundMedgrundare och VD, Epidemic Sound
Gwen LafageVP brand & content, Sinch
Niclas MollinMedgrundare och vd, Occtoo
Ingrid Bonde ÅkerlindInvesterare, Oxx
Elin LundströmEkonomichef, Upsales
Henrik GrimEuropachef, Capchase
Frida EmilssonGrundare, Worldfavor
Peder BonnierVD och medgrundare, Storykit
Linnea BywallHead of People & Operations, Alva Labs
Linda KällqvistVP of Customer Success, Planhat
Anna StenbergChief People and Platform Officer, Kinnevik
Jens NylanderVD & medgrundare, Automile
Cristina-Tamara GrigorieProduct Director, Verdane
Patrik Liu Tranmedgrundare och vd, Validio
Kristoffer LundegrenCountry Manager Sweden & APAC, Frends

Stor premiär för SaaS-galan 

När dagsevenemanget SaaS Summit är över byter restaurangen på Cirkus kostym och står redo för Breakits nyinstiftade SaaS-gala. För första gången i gala-format ska Sveriges främsta SaaS-stjärnor prisas i hela sju kategorier. Däribland Årets SaaS-raket, -ledare, -investerare och såklart det finaste priset Årets SaaS-företag.

"Jag har jobbat med SaaS-communityt i många år och aldrig förr har det funnits så många bra svenska SaaS-bolag. Nu letar vi efter de allra bästa, som kan inspirera andra att bli ännu bättre” – Johan Crona, jurymedlem och grundare Cloud Capital

Nomineringen är nu stängd och priserna kommer att delas ut på SaaS-galan den 5 oktober.

Se alla nominerade SaaS-företag här. 

Till hjälp har Breakit samlat en rad riktiga tungviktare för att kora kvällens vinnare bland Sveriges många SaaS-företag. I juryn hittar vi bland andra Caroline Farberger, Wellstreet, Deqa Abukar, BLING Startup och SaaS-profilen Hannah Meiton.

Läs mer och säkra din plats till SaaS Summit 2022 idag!

Läs mer