Sök

Vi har granskat Sveriges 55 största SaaS-spelare – läs vår analys bolag för bolag

SaaSsaas summit 2022

Breakit

Breakit

Breakits SaaS-experter Tobias Blixt och Stefan Lundell kan nu stolt presentera SaaS-Sveriges hetaste lista. Vinnarna, snabbväxarna, förlorarna, vinstmaskinerna, besvikelserna – ingen kommer undan. Det här vill du inte missa.

Den inte helt rubrikvänliga bokstavskombinationen “SaaS” har de senaste åren blivit synonymt med snabb tillväxt och skyhöga värderingar. 

Men idag är verkligheten för bolagen som erbjuder olika typer av prenumerationstjänster till företag via molnet betydligt bistrare.

Sedan årsskiftet har värderingarna rasat och allt fler investerare har börjat dra öronen åt sig.

Fast på samma gång. Lyfter vi blicken ovanför det som händer på börsen så tonar en helt annan bild fram över den svenska SaaS-industrin. Rent operationellt har bolagen aldrig varit så stora och betydelsefulla som just nu. SaaS som affärsmodell är här för att stanna och tillväxten i industrin har varit fortsatt stark trots Ukraina-krig, inflationskaos, ränterusning och andra krishärdar.

Därför känns det extra relevant att nu göra en djupdykning bland de vassaste svenska SaaS-bolagen. Det är tredje året i rad som vi tröskat igenom över nästan 100 årsredovisningar för att sålla fram listan över Sveriges 55 största SaaS-bolag. På köpet har vi också hittat en massa spännande och hittills oskrivna storys.

Gräver man tillräckligt djupt går det att hitta okända jätteaffärer, nya storägare, vd-byte som skett i det tysta och räddningsaktioner ingen hört talas om. Allt detta hittar du i vår 28 sidor tjocka SaaS-rapport men också:

# Unika analyser av alla 55 bolagen i sammanställningen.

# Omsättning, resultat och utveckling 2021 jämfört med 2020.

# Superväxarna – bolagen har ökat snabbast de senaste tre åren. Vi analyserar vad som ligger bakom framgången.

Rapporten släpps exklusivt redan nu till alla som ska delta på Breakits event SaaS Summit – höstens stora event för alla i SaaS-industrin som går av stapeln på Cirkus i Stockholm 5 oktober. Anmäl dig redan idag och få hela Breakits SaaS-rapport direkt i din mejl.

Priset för Breakit SaaS Summit och rapporten är 5450 kronor ex moms. Boka biljett och få tillgång till rapporten redan idag via denna länk!

Läs mer