Hubbster tar in affärsutvecklare som är expert på motivation

Hubbster På nytt jobb
Hubbster tar in affärsutvecklare som är expert på motivation

Jan Sandgren och Anna Bloth Karling på Hubbster, Foto: Press

Sofia Honungsmåne

Reporter

Molnbolaget Hubbster förstärker sitt teamet med Jan Sandgren som är specialist på affärsutveckling kopplat till beteenden och organisationskulturer.

Breakit har tidigare skrivit om molntjänsten Hubbster som har hjälpt bland annat Apoteket och kommunala Familjen Helsingborg att omsätta sina strategier i konkret handling. Nu rekryteras en motivationsansvarig i form av Jan Sandgren, som är affärsutvecklare och utbildad psykolog.

Förutom att han har haft ledande positioner inom Mercuri och Affärskraft har han bland annat skrivit managementböcker, varit krönikör på Veckans Affärer samt utvecklat företagsspel i både fysisk och digital form.

“Hubbsters molnverktyg är helt unikt och lösningen på det i särklass största problemet många organisationer har idag – att gå från beslut till vardagsbeteenden direkt kopplade till strategier, visioner och värderingar", säger Jan Sandgren.

Hubbsters medgrundare Anna Bloth Karling om rekryteringen: 

“Jan kan allt om vad som får människor att känna motivation och engagemang i ett affärssammanhang. Han har tidigare varit rådgivare i utvecklingen av vårt aktiveringsverktyg Corehub och att vi nu får hans kompetens ‘inhouse’ är mycket värdefullt, både för oss och våra kunder”.

Läs fler artiklar
LÄS MER