Annonssamarbete med Breakit

CPO, CEO eller investerare? Haka på ett av Breakits slutna nätverk – få platser kvar!

CEOs in techCPOs in techInvestors in tech

Mary Ekstam

Mary Ekstam

Digital marknadsförare

I Breakits exklusiva nätverk ger vi dig som CPO, CEO eller investerare en plattform att träffa andra i samma yrkesroll, utbyta erfarenheter, lära av varandra och inte minst få ett forum som bara är för dig. Boka din plats idag – begränsat antal deltagare!

Från stjärninvesterare som Pär-Jörgen Pärson, Jessica Schultz, Shervin Razani och Jane Walerud.

Till topp-CPOs från Fishbrain och Kry, liksom bästsäljande författaren Peter Fader som skrivit boken Customer Centricity.

Och slutligen några av Sveriges absolut vassaste CEOs på bolag som Wolt, Forza Fotball, och några av Sveriges främsta SaaS-bolag.

Det är några av de inbjudna gästerna till tre av Breakits exklusiva nätverk: Investors in tech, CPOs in tech och CEOs in tech.

"Det är häftigt att se hur våra nätverk är en katalysator för utveckling och hur dem öppnar dörrar för nya insikter, samarbeten och relationer hos våra medlemmar. Vi ser också hur nya inslag i omvärlden gör vikten av att få bolla utmaningar och dela erfarenheter med likasinnade större än någonsin", säger Breakits eventchef Johanna Friberg.

Nätverken har endast 50 platser per grupp, och består av 6 stycken frukostträffar i Stockholm – oberoende när på året du väljer att gå med. Det går även att vara med digitalt. Det blir förutom de inbjudna gästerna rundabordssamtal, paneler, workshops, afterworks och uppstyrt nätverkande.

Mellan träffarna kan medlemmarna diskutera utmaningar i en sluten Slack-grupp och ta del av exklusivt material.

Breakit drar även igång nya omgångar av succénätverken Leaders in SaaS och CMOs in tech i höst.

Passa på att investera i dig själv: bredda dina kunskaper och utöka ditt nätverk genom att registrera din plats idag.

Obs – vi släpper endast 50 platser till respektive nätverk och först till kvarn gäller!

Läs mer