Ingager växlar upp i Norge: "Ungt och snabbväxande företag"

Ingager På nytt jobb
Ingager växlar upp i Norge: "Ungt och snabbväxande företag"

Julia Semb, ny projektledare på Ingager. Foto: Press

Sofia Honungsmåne

Reporter

Julia Semb blir ny projektledare på Facebookbyrån Ingager. Här är hennes egna ord om det nya jobbet.

Julia Semb valde att gå till Facebookbyrån Ingager för att hon ville ta del av ett "ungt och snabbväxande företag" med människor som har likadana intressen och ambitioner som hon själv. Att få möjligheten att vara med och öppna kontor i Oslo och utveckla Ingagers norska kunder och avdelning ser hon som en ytterligare bonus.

"Att jag får arbeta med att utveckla och optimera våra kunders sociala kanaler, och vara med på Ingagers tillväxt, ser jag som en fantastisk möjlighet!”, säger hon.

Var jobbade du tidigare och vad gjorde du i den tjänsten?
“Jag kommer ifrån den digitala marknadsföringsbyrån Klikki, där jag arbetade som mediekonsult. Mitt arbete där var att optimera mina kunders digitala annonseringar i olika format och kanaler. Jag har framförallt jobbat med Googles nätverk, men under den senaste perioden på byrån utvecklades mitt arbete för Facebookannonsering. Det var då som mitt intresse för marknadsföring på sociala medier och Facebook växte.”

Vad ska du göra i din nya tjänst?
“Jag kommer att vara en del av Ingagers expansion i Norge, och kommer att sitta med kundansvar för våra norska kunder. Mitt fokus kommer vara att leverera såväl kreativt och varumärkesbyggande innehåll, som försäljningsdrivande annonseringsresultat.”

Vad ser du mest fram emot på ditt nya jobb?
“Att få vara med på expansionen av Ingagers norska avdelning. Jag ser också fram emot att utveckla min kompetens inom Facebookmarknads-föring och bli en del av Ingagers sociala miljö!”  

-------------------------

Fakta Julia Semb:

Ålder: 25 år.

Familj: Mamma, pappa och storasyster i Oslo.

Bor: Östermalm, Stockholm.

Intressen: “Mitt bolag EC-GO, träning och mat.”

Favoritapp: Snapchat.

Varför är det din favoritapp?: “Den är levande, spontan och rolig.”

Berätta något om dig som inte så många vet om: “Jag var en riktig busunge som liten.”

Läs fler artiklar
LÄS MER