Sök

Annonssamarbete med Breakit

Breakits nätverk för Sveriges bästa SaaS-ledare är tillbaka i nytt format!

Mary Ekstam

Mary Ekstam

Digital marknadsförare

Dags för andra omgången av Breakits succé-nätverk Leaders in SaaS – för dig som är ledare på ett SaaS-bolag. Säkra din plats idag – vi tar endast in 50 st deltagare!

Siffrorna talar sitt tydliga språk. SaaS-sektorn växer i rasande fart och visar inga som helst tecken på att sakta ned. Samtidigt har SaaS-bolag en rad utmaningar: För hög churn, för långa säljcykler, för bred produkt (eller för smal) – eller kanske helt enkelt fel pris på produkten. 

Det gäller helt enkelt att konstant vara snabbfotad och lyhörd mot marknaden för att möta kundernas behov – och snabbt kunna skala upp. 

Känner du igen utmaningarna? Då har vi glada nyheter – för nu lanserar Breakit en ny omgång av stjärnnätverket – Leaders in SaaS! 

Här har vi plockat godbitarna från första omgången och adderat nya format, talare och framförallt nya sätt att utvecklas och lära av de andra deltagarna.

"Leaders in SaaS är tänkt att agera som hjälpmedel och verktyg för SaaS-ledare som söker ett forum där de med vår hjälp kan hålla sig uppdaterad om de senaste utvecklingarna - men också skapa sig ett nätverk att använda som bollplank för att ligga steget före konkurrenterna", säger Vanessa Park, nätverksansvarig på Breakit.

Ny moderator för nätverket är en riktig SaaS-veteran med över 15 års erfarenhet av B2B SaaS-företag i uppskalningsfasHannah MeitonHon har erfarenhet från Meltwater och Wildfire (uppköpt av Google) i USA och, på senare tid, iZettle och Soundtrack Your Brand i Sverige. Idag kombinerar hon arbete som investerare i SaaS bolag i tillväxtfas med styrelsuppdrag (Mentimeter, Kognity, All Ears, Insurely).

Hannah sitter även i styrelserna för SaaS-bolagen Mentimeter och Kognity.

Nätverket sträcker sig över ett år med start i augusti 2022, och det ingår sex fysiska nätverksträffar i Stockholm (oberoende när du går med) där du får träffa andra medlemmar, diskutera utmaningar och lyssna till noga utvalda gästföreläsare. Det går även bra att vara med på distans.

Bland dessa gästtalare finns bland andra Tommy EklundVD, Fortnox, Charlotte von SydowVD, Visma Spcs och Marcus LewoldChief Operating Officer, Epidemic Sound.

Nyfiken på innehållet? Här är några av ämnena som nätverket kommer avhandla under året:

  • 50-shades of growth

  • Talangkrig och bygga team

  • Pris & paketering

  • Globalisera & expandera

  • Metrics, metrics, metrics

  • Branding

  • Fuck-ups och förluster

Ansökan till nätverket är nu öppen – så är du ledare (C-level) på ett SaaS-bolag är det fritt fram att gå med idag!

Första nätverksträffen äger rum den 25 augusti 2022. 

Gå med i Leaders in SaaS här! Platserna är begränsade till 50 stycken.

Läs mer