Sök

Mardrömmen för Spotify, Storytel och Netflix? Anyfin och Minna technologies går ihop för att döda abonnemangen

AnyfinMinna technologiesfintech

Mikael Hussain, vd Anyfin. Foto: Press.

Jon Wahlqvist

Jon Wahlqvist

Webbredaktör

Minna Technologies och Anyfin i samarbete för att få oss att få bort onödiga kostnader.

Storytel (två abonnemang!), Spotify, Netflix, Disney Plus, Breakit Premium och Discovery Plus. Det är de abonnemang som jag kan komma på att jag betalar varje månad (men jag har säkert fler). Att säga upp dem är inte alltid det lättaste men trots det har till exempel jätten Netflix börjat tappa abonnenter den senaste tiden. 

Och nu kanske de stora jättarna måste börja huka sig. I dag lanserar nämligen fintechbolaget Anyfin tillsammans Minna Technologies (som ligger bakom Mina Tjänster) ett enkelt sätt att säga upp de abonnemang du inte behöver i Anyfins app. 

Med bara några enkla klick ska det gå att få överblick och säga upp de abonnemang du inte behöver direkt i bolagets app.

“De senaste åren har prenumerationstjänster exploderat, samtidigt gör den stigande inflationen det mer relevant än någonsin för hushållen att faktiskt se över sina månatliga kostnader”, säger Anyfins vd Mikael Hussain i ett pressmeddelande. 

 “Genom att integrera Mina Tjänster i vår app kommer vi att kunna erbjuda det absolut smartaste och enklaste sättet att snabbt skära ned på onödiga utgifter – utan att behöva komma ihåg olika lösenord eller skickas runt till andra hemsidor.”

I slutet av 2021 tog Anyfin in en halv miljard i riskkapital för att gasa framförallt i Tyskland.

2020 omsatte Anyfin lite mer än 28 miljoner kronor, en fördubbling mot året innan. Förlusten före skatt uppgick till 106 miljoner kronor.

Läs mer