Du kommer väl på SaaS Summit – och nominerar er till något av våra sju (!) SaaS-priser?

SaaSBreakitsaas summit 2022

Mary Ekstam

Mary Ekstam

Digital marknadsförare

Boka in den 5 oktober i kalendern – det är dags för Breakit SaaS Summit på Cirkus i Stockholm!

SaaS har på några år blivit ett av näringslivets absolut hetaste segment. Från att bara prata om mjukvara för några år sedan har nu SaaS istället blivit begreppet på allas läppar. Allt fler bolag satsar på en molnbaserad prenumerationsmodell och det har fullständigt exploderat med nya tjänster som vill kapitalisera på återkommande intäkter. 

Men med framgångar kommer också utmaningar. Snabb tillväxt innebär en hel rad nya utmaningar som alla bolag som vill skala upp ställs inför. Därför är Breakits stora branschevent SaaS Summit tillbaka den 5 oktober!

Hur gör de nya SaaS-stjärnorna för att skapa en säljmaskin? Hur hittar du talanger i en tid när alla SaaS-bolag slåss om den? Hur påverkar en potentiell lågkonjunktur SaaS-bolagens värderingar och vad kan du göra åt saken? Det och mycket mer kommer diskuteras under årets SaaS Summit. 

Dessutom får du ta del av Breakits årliga SaaS-rapport (exklusiv för SaaS Summit-deltagare) som kartlägger de 50 hetaste bolagen på marknaden just nu. Kan du inte vänta? Redan nu får du Breakits rykande färska rapport SaaS-boomens okända affärer som går igenom samtliga affärer som skett inom SaaS det senaste året när du köper din biljett.

Nytt för i år: Breakit lanserar SaaS-galan – med hela sju (!) priskategorier

Efter att Breakit SaaS Summit är över blir det mingel. Därefter skeppas vi i bussar till okänd plats för en riktigt festlig gala-middag. Här fortsätter vi att dela ut priser – allt från det prestigefyllda Årets SaaS-företag (som förra året Mentimeter kammade hem) till Årets nykomling och Årets SaaS-raket. Vi prisar också produktteam, marknads- och säljteam liksom investerare och SaaS-ledare.

Här är alla priser 2022 som kommer att delas ut på Breakit SaaS Summit och SaaS-galan:
Årets SaaS-bolag
Årets SaaS-raket – delas ut i samarbete med Verdane
Årets SaaS-nykomling
Årets SaaS-ledare
Årets SaaS-investerare
Årets SaaS-produktteam – delas ut i samarbete med HiQ/Frends
Årets SaaS-sälj- och marknadsföringsteam

Här nominerar ni er senast den 9 september.

Boka din biljett till SaaS Summit 2022 här!

Träffa och lär av andra!

Du får träffa och lyssna till andra som haft samma utmaningar och som kan hjälpa dig att hitta nya smarta lösningar, komma loss när du kört fast med strategin eller hitta nya affärspartners.

Välkommen på ett fullspäckat SaaS Summit den 5 oktober på Cirkus i Stockholm! Vi lovar att du får med dig massor av inspiration, affärsnytta, handfasta tips – och en rad nya kontakter!

Moderatorer är Breakits vd Camilla Bergman och Johan Crona, grundare av Cloud Capital.

Boka din biljett till SaaS Summit här! 


 

                                       Huvudpartners till SaaS Summit:

Läs mer