SaaS Summit är tillbaka – nu med gala (och massa nya priser)

BreakitSaaSsaas summit 2022
Johan Crona och Camilla Bergman.

Johan Crona och Camilla Bergman.

Breakit

Breakit

När Breakit SaaS Summit går av stapeln den 5 oktober blir det även med en gala och sju (!) priskategorier.

Från en trång konferenslokal på ett hotell i Stockholm, till digital studio under pandemin – till att fylla Cirkus i Stockholm.

För fjärde året i rad anordnar Breakit flaggskeppseventet SaaS Summit, en heldag för alla som driver, leder, jobbar på eller investerar i SaaS-bolag. Nu släpper vi de första early bird-biljetterna – och lanserar dessutom en gala!

”Det blir en dag och en kväll man sent kommer att glömma”, säger Camilla Bergman, vd för Breakit som modererar eventet tillsammans med samarbetspartnern Johan Crona, grundare av Cloud Capital och vd för SaaS-bolaget Custellence.

”I år vill vi rikta strålkastarljuset mot ännu fler framgångsrika doldis-SaaS-bolag som publiken inte sett tidigare. Det blir också mycket ’breaking news’, SaaS-grundare som grillas på scenen, heta intervjuer förstås och förhoppningsvis både skratt, tårar och härligt obekväma debatter", fortsätter hon.

Lanserar SaaS-galan – och sju (!) priser

Ett återkommande moment är Årets SaaS-bolag som korats två år i rad, där priset tidigare år gått till Hive Streaming och Mentimeter. Förra året delades också priserna Årets Nykomling och Årets SaaS-raket ut.

I år lanseras ett gäng nya priser som delas ut både under dagen och på den nyinstiftade SaaS-galan som sker samma kväll. Vinnarna utses av sju oberoende jurygrupper. De olika kategorierna, som alla kan nominera och nomineras till, är:

  • Årets SaaS-bolag
  • Årets SaaS-raket – delas ut i samarbete med riskkapitalbolaget Verdane 
  • Årets SaaS-nykomling
  • Årets SaaS-ledare
  • Årets SaaS-investerare
  • Årets SaaS-produktteam
  • Årets SaaS-sälj- och marknadsföringsteam

"Att bygga och växa ett SaaS-bolag är hårt arbete och vi vill med de här priserna hylla alla fantastiska bolag och team som gör grymma insatser varje dag. SaaS Summit är en naturlig mötesplats för den svenska SaaS-scenen så genom priserna hoppas vi ytterligare bidra till att stärka banden mellan alla härliga svenska SaaS-bolag”, kommenterar Johan Crona priserna.

SaaS-rapporten – i dubbla utgåvor

I samband med eventet släpps också Breakits SaaS-rapport 2022, som tar det största samlade greppet av den svenska SaaS-industrin hittills. Rapporten ingår för alla som köper biljett. 

Dessutom får alla redan nu Breakits rykande färska rapport från våren: "SaaS-boomens okända affärer – transaktionerna, värderingarna och 28 unika analyser".

”Det har aldrig investerats så många miljarder i svenska SaaS-bolag som nu. Vår rapport går igenom samtliga transaktioner från det senaste året och har hittat allt från okända klipp i 100-miljonersklassen till tunga storägare som hoppat av i det tysta”, säger medförfattaren Stefan Lundell, Breakits medgrundare.

Öppnar upp för 100 blind bird-biljetter

Redan idag går det att säkra en biljett till SaaS Summit och SaaS-galan till blind bird-pris då 100 biljetter släpps. Det gör du här!

Den 1 juni öppnas nomineringssidan upp och det går att nominera sig själv och andra till alla priser. Läs mer här och förbered din/er nominering redan nu.

Läs mer