Räddning för små techbolag - pengar att investera direkt

CapitalboxFöretagslån

Kristofer Steneberg

En tjänst för att snabbt få kredit kan bli en räddare för mindre techbolag som behöver ett mindre lån för att snabbt ta investeringar i bistra tider – utan utspädning och utan att vänta veckor på att ett företagslån ska accepteras.

Små techbolag som plötsligt behöver göra nya investeringar i personal, mjukvara eller andra resurser har få möjligheter att få loss extrapengar på kort sikt. Emil Jönsson, försäljningschef på Capitalbox, har ett av marknadens snabbaste sätt att få in pengar på företagskontot.

”De flesta finansbolagen saknar den här typen av produkt. Det är snarare enbart företagslån. Vi såg en stor efterfrågan på en kreditlina – och nu finns den här tjänsten. Det tar mindre än 30 sekunder att ansöka och efter att du fått klartecken finns pengarna tillgängliga inom 8 timmar”, säger Emil Jönsson.

Snabb handläggning. Förverkliga din dröminvestering redan idag

Engagemang i företagens behov

Varje bolag får en personlig lånerådgivare som håller kontakt under hela processen.

”Det ger väldigt mycket förståelse för kunderna och dess specifika behov. Vi märker att kunderna gillar det. Vi kan involvera oss i vilken typ av problem och behov företagen har. Och därefter tillgodoser vi det behovet”, säger Emil Jönsson.

Capitalbox finns i fem länder och lånet kan sökas av små och medelstora bolag, med säte i Sverige och som varit verksamma i minst sex månader. Ansökningen sker online och tar mindre än 30 sekunder. Lånet betalas av med 2 till 4 procent i amortering varje månad och inget byte av bank krävs. Efter att pengarna landat på kontot kan företagaren själv avgöra om krediten ska användas eller inte.

”Flexibiliteten är den största fördelen – företagaren betalar bara för det som används. Det är positivt att ha ett kreditutrymme även om man inte behöver det. Det kostar inget och du har kapital snabbt – när du verkligen behöver”, säger Emil Jönsson.

Enkel process. Ditt bolag kan få kredit redan imorgon - ansök här

Tillskott som överbryggar korta kapitalbehov

Små och medelstora företag har ibland svårt att få lån. Kunder hos Capitalbox upplever att det är enklare att få lån där än hos traditionella banker och att tillskottet kan hjälpa till att överbrygga korta kriser eller investeringsbehov.

”Vi jobbar inte med nystartade bolag men techbolag som varit igång ett tag är välkomna. Det handlar ofta om att göra nya investeringar i personal, mjukvara eller andra resurser. Här är vi snabba och det krävs av många techbolag”, säger Emil Jönsson.

Capitalbox har stort fokus på kundnöjdhet och är en av de högst rankade på Trustpilot inom sin bransch. 

Personlig service. Ta hjälp av en lånerådgivare på Capitalbox direkt

Läs mer