Den mångfacetterade marknadschefen – här är alla kompetenser du behöver för att lyckas

MarknadsföringDigital marknadsföringBreakit Courses

Erik Modig leder Breakits nya kurs Ny som marknadschef i september.

Klara Sernemyr

Har du utvecklats i din roll som marknadsförare och ska få eller har fått en ny tjänst med utökat ansvar? Eller har du ambitioner att i framtiden bli en marknadschef?

Som marknadschef har du ett helhetsansvar för företagets varumärke, kundresor och tillväxt samt att säkerställa att du har ett framgångsrikt team. Hur vill du att ditt team ska jobba med målgrupper, personas och drivkraftsanalyser? Vad ska era tillväxtmål vara och hur når ni nya marknader? Tre områden du behöver ha bra koll på är digitala plattformar och verktyg, analys och strategi.

Tillsammans med Erik Modig, en av Sveriges främsta experter på kommunikation, kör Breakit en intensiv heldagskurs, Ny som marknadschef, med fokus på kunskaper och kompetenser du behöver för att lyckas som marknadschef. 

Anmäl dig idag – begränsat antal platser!

Under denna intensiva heldagskurs har vi samlat alla kompetenser och kunskaper som behövs för att du ska lyckas i din nya roll som marknadschef. Vi går bland annat igenom

  • Segmenteringar
  • Mätningar
  • Kundbeteenden
  • Hur du analyserar marknadsinvesteringar
  • Hur du säkerställer nyckelkompetenser
  • Hur du allokerar budget för att skapa varumärkeskännedom
  • Organisera mätning och KPIer
  • Digitala plattformar och kanalval – vilka ska ni välja, eller välja bort?


Kursen riktar sig till dig som ska, vill eller har tagit dig an en chefsroll eller ett större ansvar i din roll som marknadsförare. Den lämpar sig också för dig som jobbar med marknadsföring och vill ta dina kunskaper till nästa nivå. 

Aldrig fått så mycket bra kunskap kombinerat med praktiskt lärande i samma kurs. Har varit en jättebra kompetensboost i marknadsföring!

Ovan citat kommer från en tidigare deltagare på en av Erik Modigs kurser på Breakit. Vi garanterar hög nivå och att du går från kursen med en fullpackad verktygslåda!

Vad väntar du på? Anmäl dig idag – kursstart 22 september! 

Läs mer