Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Hélène Barnekow ska hjälpa Voyado växa: "Skapa den absolut bästa kulturen"

Hélène Barnekow och Jennie Gerum, CMO på Voyado.

Blir styrelseledamot i Norrköping-grundade SaaS-bolaget.

Breakit

Breakit

nyheter@breakit.se

I slutet av januari meddelade Hélène Barnekow att hon lämnar rollen som vd på Microsoft för att istället bli partner i konsultföretaget Ascension.

Nu går hon in som styrelseledamot i kundupplevelseplattformen Voyado, med syftet att bidra till SaaS-bolagets tillväxtresa. 

”Voyado har höga tillväxtambitioner och jag är säker på att vi kommer att driva tillväxt tillsammans. Vi kommer både att kunna hjälpa Voyados kunder att accelerera sin förflyttning, men även att komma närmare sina egna kunder. Mitt uppdrag är att se till att Voyado förblir bolaget som driver den absolut bästa talangen – mitt fokus ligger på att skapa den absolut bästa kulturen och det bästa ledarskapet”, säger Héléne Barnekow i ett pressmeddelande.

Voyado hjälper e-handlare och fysiska butiker att samla in data om sina kunders köpbeteende. I slutet av 2021 kunde Breakit avslöja att Voyado breddar verksamheten genom att köpa den svenska e-handelsspecialisten Apptus.

Vid årsskiftet hade den nya koncernen 220 medarbetare och planen är att i slutet av 2022 vara 300 anställda. Inom tre år ska omsättningen ligga på närmare 700 miljoner kronor.

LÄS MER: Storaffär i SaaS-Sverige – Voyado köper upp Apptus

Läs mer