Efter ett helt liv av börs-fiaskon – nu ger jag dig mitt bästa tips (pengarna tillbaka-garanti!)

Stefan Lundell

Stefan Lundell

Medgrundare och reporter

Breakits Stefan Lundell släpper sargen och bjuder på ett bergsäkert investeringsråd. Först till kvarn…

Fordonia och Prosolvia – där har ni orsaken till mitt exceptionellt dåliga självförtroende när det gäller investeringar.

Som ung och grön tryckte jag in i princip hela mitt lilla sparkapital i dessa två börsbolag. Först Fordonia och några år senare Prosolvia.

I båda fallen slutade det med att 99 procent av det insatta kapitalet gick upp i rök.

Efter det har jag i praktiken aldrig hämtat mig. 

I alla fall inte när det gäller investeringar på börsen. Jag har hållit mig så långt borta som möjligt från allt vad aktie-placeringar heter.

Och det har med största sannolikhet varit ett ännu sämre beslut än mina ursprungliga investeringar i Fordonia och Prosolvia. Under de cirka 20 åren jag skytt börsen så har ju index rusat upp med några hundra procent.

Jag brukar trösta mig med att min investering utanför börsen, i det onoterade mediebolaget Breakit, gett mig rejält med plåster på såren. När jag investerade i Breakit så var värdet 50.000 kronor och jag är rätt övertygad om att min ursprungliga investering på 30.000 kronor idag är värd betydligt mer än så. 

Med detta hyggligt starka facit när det gäller placeringar  i onoterade aktier så känner jag också att det nu är dags att repa mod och leverera ett tydligt investeringsråd.

Det gäller inte er alla som läser den här texten utan specifikt till dig som checkar in på någon av följande tre kriterier:

# Du har en portfölj på minst 5 miljoner kronor i onoterade bolag.

# Du är på gång att investera minst 5 miljoner kronor i onoterade bolag.

# Du jobbar med investeringar inom tech i ett riskkapitalbolag.

Passar du in på beskrivningen på någon av ovan punkter så har jag faktiskt ett smått oslagbart erbjudande till dig. Igår lanserade vi nämligen ett investerar-nätverk som jag redan nu vill hävda kommer bli ett av Sveriges vassaste. Under året kommer vi samla nätverket minst sex gånger och då kommer bland andra stjärnor som Pär-Jörgen Pärson, Tatiana Shalalvand, Jessica Schultz, Shervin Rasani och Jane Walerud att dyka upp. Självklart ska också du vara med!

Särskilt som jag lyckats förhandla mig till en “pengarna tillbaka”-garanti. Är du inte nöjd efter att du varit med i nätverket så ringer du mig och förklarar varför. Har du inte fått tillräcklig valuta för pengarna så får du pengarna tillbaka.

Men först av allt – gå in här och läs mer om nätverket. Anmäler du dig redan nu får du en saftig early bird-rabatt och sparar direkt 7000 spänn (just nu är priset 22.500 kronor ex moms).

Jag ser fram emot att ses i vår!

Läs mer