Sök

Tobias Blixt: ”Det är många snabba cash grabs och rena bluffar just nu”

Tobias Blixt är reporter på Breakit. Foto: Press/Montage

Breakit

Breakit

Drömmen om Web 3.0, också känt som “det nya internet”, växer sig starkare – men ger samtidigt draghjälp åt omdebatterade NFT:er.

Var är utvecklingen på väg?

Flera entreprenörer i Breakit-sfären, däribland Changers Hubs medgrundare Siduri Poli och Blisser-grundaren Sara Fernström, pekar på att utvecklingen av det nya internet, web 3.0, kommer få medvind under året. 

Det innebär sannolikt att NFT:er får en skjuts. I det senaste avsnittet av Lundells vecka berättar Breakits reporter Tobias Blixt om vad han tror står för dörren i det snabbväxande området.

”I grunden är jag entusiastisk till utvecklingen till web 3.0. Men just nu, och senaste månaderna, har det också varit lite tröttsamt att sitta i flödet av alla NFT-nyheter som pumpas ut. Det är många snabba cash grabs och rena bluffar just nu. Det sänker stämningen, men förhoppningsvis kommer vi förbi det här snart och på andra sidan ser det säkert lite ljusare ut”, säger Breakits Tobias Blixt.

I podden pratar vi också om Instabox hemliga miljardrunda som vd:n Alexis Prifits ännu inte har kommenterat. Dessutom bjuds det på exklusiva möten och köp- och säljsignaler. In och lyssna! 

Läs mer