Så blir ditt företag en talangmagnet – och får dem att stanna kvar

RekryteringEmployer BrandingBreakit Courses
Breakit Crash Course: Employer Branding

Jesper Forslund och Emma Häregård leder Breakits populära kurs i employer branding.

Klara Sernemyr

Att arbeta med sin företagskultur och ditt varumärke som arbetsgivare har aldrig varit så viktigt som nu. Hur du når ut till kandidatmarknaden och förmedlar vilka ni är, er kultur och varför de eftertraktade kandidaterna ska jobba hos er kräver ett arbete i organisationen. Det blir även en viktigare del för företags framgång och utveckling, framförallt för techföretag där konkurrensen om talangerna är som störst.

Det är en dragkamp om talanger, idag räcker det inte att enbart jobba med löpande rekrytering och talangförsörjning. Efterdyningar av "The Big Quit" och de senaste stormarna i tech-branschen innebär konkret att fler medarbetare både frivilligt och ofrivilligt lämnar sina arbetsplatser och byter arbetsgivare. 

Jesper Forslund, COO på Oddwork, och Emma Häregård, Employer Branding Project Manager på Oddwork, är Sveriges ledande Employer Branding-experter och har lång erfarenhet av att både driva och hjälpa techbolag med sitt arbetsgivarvarumärke. 

Den 30 augusti kör vi en ny omgång av den omåttligt populära Diplomerad kurs i Employer Branding. Under en fullspäckad heldag, delar Jesper och Emma med sig av sina kombinerade erfarenheter för att hjälpa personer inom HR och Talent Acquisition att utveckla sina kunskaper om employer branding, få koll på de senaste trenderna och lära sig hur man gör på de främsta företagen i världen. 

Slutmålet? Att lämna kursen med en arsenal av verktyg, möjligheter och exempel – men också en konkret egenutvecklad employer branding- och kommunikationsstrategi för just ditt nuvarande företags arbetsgivarvarumärke.

Stärk din kunskap inom employer branding, hjälp ditt företag att sticka ut från konkurrenterna och lyckas bättre med att attrahera och behålla de bästa talangerna. Tidigare deltagare har gett kursen hela 4,9 av 5 i betyg. Anmäl dig här – begränsat antal platser.

Kursen hålls under en heldag där du får jobba teoretiskt och praktiskt under handledning av kursledarna Jesper Forslund och Emma Häregård.

Det här får du med dig (och mycket mer):

  • Employer branding utifrån ditt bolags unika läge
  • Insikter från fyra olika bolagsresor
  • Hur du mäter, utvärderar och förbättrar ert employer brand
  • En kommunikationsstrategi för ditt företags arbetsgivarvarumärke för de kommande sex månaderna
  • Hur du utvecklar ett autentiskt framtaget Employee Value Proposition
  • Hur du identifierar USP:ar gentemot dina konkurrenter
  • Ett diplom som visar upp dina nya kunskaper

Anmäl dig nu! 

Läs mer