Sök

Bianca Ingrosso hoppar av Wahlgrens värld – satsar allt på Caia (och nya projektet)

Caia cosmeticsAni Whoe-handel
Efter tio säsonger väljer Bianca Ingrosso att hoppa av Wahlgrens värld. Foto: Jonas Borg/Faksimil Instagram

Efter tio säsonger väljer Bianca Ingrosso att hoppa av Wahlgrens värld. Foto: Jonas Borg/Faksimil Instagram

Martin Hävner

Martin Hävner

Reporter

Bianca Ingrosso vill satsa mer på sina företag och hoppar därför av långköraren Wahlgrens värld efter tio säsonger.

“Mitt fokus behövde läggas mer på Caia och ett nytt roligt projekt som kommer nästa höst”, skrev hon på Instagram sent på torsdagskvällen.

Sedan hösten 2016 har svenska folket kunnat följa familjen Wahlgren i realityserien Wahlgrens värld. Parallellt har Bianca Ingrosso byggt upp en position i svenskt näringsliv med sitt blomstrande kosmetikbolaget Caia. Dessutom verkar nya saker vara i görningen och Pernilla Wahlgrens dotter verkar nu vilja satsa allt på de här projekten – utan tv-kameror i hasorna.

”’Wahlgrens värld betyder allt för mig, allt! Men allt vackert har sitt slut och det är i dag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är i dag. Ibland måste man prioritera i livet och mitt fokus behövde läggas mer på Caia och ett nytt roligt projekt som kommer nästa höst”, lyder hennes budskap på Instagram. 

Det nya bolaget

Caia växer kraftigt. Omsättningen i år väntas landa på över 300 miljoner kronor, en fördubbling från året innan. Det framkom när Bianca Ingrosso och Caias avgående vd Mikael Snabb gästade Breakits event Scaleup Day i Stockholm i slutet av november. 

Bianca Ingrosso gav då lite fler ledtrådar om det nya e-handelsbolaget Ani Who

“Jag kan inte säga vad vi kommer släppa eller vad det är, men folk kommer nog inte vara chockade, så kan man säga. Men det är något som både jag och Lovisa (Worge, reds. anm.) brinner för och älskar”, säger Bianca Ingrosso. 

Snart comeback?

Hon har tidigare antytt att hon inte skulle vara med i den nya säsongen av serien och på torsdagskvällen kom alltså bekräftelsen. Bianca Ingrosso utesluter inte att gör comeback i serien längre fram. 

”Vem vet vad som händer i framtiden, kanske kommer jag tillbaka”, skriver Bianca Ingrosso.

Och mer tv lär det bli: på fredagen berättar Discovery+ att Ingrosso är aktuell i ett nytt program.

"Jag är väldigt förväntansfull och taggad", säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande.

Enligt pressmeddelandet kommer det nya programmet att utvecklas tillsammans med Bianca Ingrosso och tittarna kan förväntas se henne i "ett helt ny roll".

"Det känns helt fantastiskt och väldigt roligt med ett nytt program för Discovery+, och att vara en del av utformandet och skaparprocessen", kommenterar Bianca Ingrosso.

Kan det vara hennes väg mot toppen av det nya näringslivet vi kommer få se? Svar lär komma.

Läs mer