Säkra affärerna med growth marketing – ny chans att gå hyllade kursen

Marknadsföringgrowth marketingBreakit Courses
Erik Modig, kursledare för kursen Diplomerad growth marketer i Breakit Crash Course

Erik Modig leder Breakits populära kurs i growth marketing

Klara Sernemyr

Har du missat våra tidigare omgångar av vår populära kurs i digital marknadsföring med marknadsexperten Erik Modig? Nu har du en ny chans! Begränsat antal platser.

Vill du ta dina digitala affärer – och din marknadsföring till nästa nivå? I vår har du chansen när vår hyllade kurs i growth marketing är tillbaka.

Erik Modig är en av Sveriges främsta experter på kommunikation och kundpsykologi, både inom forskarvärlden och näringslivet.

Sju gånger har han tillsammans med Breakit nu hållit den digitala kursen "Diplomerad growth marketer efter fyra tillfällen" – en fördjupningskurs inom tillväxtdriven digital marknadsföring.

Nu är vi tillbaka en åttonde gång med ett nytt kurstillfälle med start den 6 september 2022. Kursen tar upp ett unikt perspektiv på growth marketing, då vi blandar tillväxtdriven marknadsföring med kundpsykologi (som är ett av Erik Modigs expertområden). 

Målet är att du ska skapa den optimala kundresan, och förstå hur den ligger till grund för en lyckad varumärkes- och marknadsstrategi. Och slutmålet? Öka er tillväxt och era affärer. 

Kursen har tidigare blivit en riktig succé – alltid fullbokad och fått hela 5 av 5 i betyg av deltagarna!

"Jag har aldrig fått så mycket bra kunskap kombinerat med praktiskt lärande i samma kurs. Det har varit en jättebra kompetensboost i marknadsföring!" säger en av deltagarna som gick kursen våren 2020.

ANMÄLAN: Säkra din plats till kursen här

Kursen består av fyra lärarledda lektioner/workshops, två frågestundspass och en personlig feedback-session med Erik Modig. Mellan tillfällena får du ta del av inlärningsmaterial i form av inspelade videoklipp och övningsmaterial som finns samlat på kursplattformen. 

Under kursens gång får du lära dig mer om hur du:

  • Steg för steg får förståelse för psykologin bakom ett köp

  • Skapar den optimala kundresan

  • Lägger upp en varumärkesstrategi för att driva mer försäljning

  • Konkret marknadsför ditt varumärke

Erik Modig delar med sig av metoder och tips som garanterat ökar försäljningen, vi har redan nu implementerat några av dessa och ser ökad konvertering i form av köp och nöjda kunder. 

Syftet med kursen är att ge dig viktiga insikter och kunskap kring vad som driver försäljning, men också att konkret ta fram en strategi och applicera den direkt på ditt varumärke. Du får kontinuerlig feedback på ditt arbete och er marknadsstrategi. 

Du får också Erik Modigs bok Bang for the buck som utsågs till Årets Marknadsföringsbok 2017.

Efter avslutad kurs får du dessutom ett diplom som understryker att du är utbildad inom growth marketing.

Nya omgången drar igång den 6 september. Vill du vara med? Se till att säkra din plats!

Läs mer