Adeline Sterner kliver in som ny vd för Caia Cosmetics: "Hedrad"

Caia cosmeticse-handel
Adeline Sterner tar över vd-rollen för Bianca Ingrossos Caia Cosmetics efter Mikael Snabb. Foto: Press/TT/Montage

Adeline Sterner tar över vd-rollen för Bianca Ingrossos Caia Cosmetics efter Mikael Snabb. Foto: Press/TT/Montage

Matilda Andersson

Matilda Andersson

Nyhetschef

Adeline Sterner blir ny vd för Bianca Ingrossos Caia Cosmetics.

”Caia är en unik framgångssaga tack vare fantastiska produkter, ett passionerat community och ett otroligt kompetent team. Jag känner mig väldigt hedrad och ser med stor tillförsikt fram emot att tillsammans med hela Caia-teamet fortsätta tillväxtresan,” säger Adeline Sterner, ny vd på Caia Cosmetics, i ett pressmeddelande.

Hon kommer närmast från rollen som vd för Kids Brand Store.

”Adeline och jag delar exakt samma vision för Caia. Det är så oerhört inspirerade när man får chansen att bygga vidare på sitt dream team och tillsammans skapa något fantastiskt som man nästan inte trodde var möjligt", säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande, och fortsätter:

"Vi har så många planer för Caia framåt och jag tror att vår community kommer älska det vi och team Caia kommer att visa er under åren som kommer. Det här är fortfarande bara början".

Nuvarande vd:n och medgrundaren Mikael Snabb blir kvar i bolaget, men kommer fortsättningsvis jobba operativt tillsammans med övriga medgrundarna Bianca Ingrosso och Jesper Matsch.

”Vi är stolta över att ha skapat ett bolag som lyckats attrahera Sveriges bästa medarbetare och det är med stor glädje och tillförsikt som jag lämnar över vd-posten till Adeline Sterner. Jag är övertygad om att hon är rätt person att leda bolaget i dess framtida expansion. Denna rekrytering ger mig möjligheten att fokusera på de affärsutvecklingsprojekt som jag brinner för”, säger Mikael Snabb.

I pressmeddelandet meddelar Caia att bolaget väntas omsätta över 300 miljoner kronor under 2021. Det kan jämföras med en omsättning på 150 miljoner kronor under 2020 och 55 miljoner kronor 2019. 

Nyfiken på att höra mer från Adeline Sterner? Nästa vecka, den 17 november, talar den nyblivna Caia-vd:n på Breakits tillväxtevent Scaleup Day i Malmö. Säkra din biljett här! Den 23 november talar även Bianca Ingrosso på Scaleup Day i Stockholm. 

Läs mer