Breakit logo
Sök ikon
Breakit logo

Annonssamarbete med Breakit

Hallå göteborgare! Scaleup day är på intåg – träffa andra techledare och få nycklarna för att växa

Kristina Lagerstedt, Torsten Jansson och Sara Serray, talare på Breakits event Scaleup day 2021
Kristina Lagerstedt, Torsten Jansson och Sara Serray är några av scalup-grundarna på Breakits event Scaleup day 2021

Årets viktigaste tillväxtdag är på ingång – missa inte Scaleup day i Göteborg den 9 november där du får träffa andra grundare, vd:s och techledare – och får de viktigaste nycklarna för att växa med ditt företag.

Hösten är här och det innebär hektiska tider för många – inte minst nu när vi återgår till kontoren igen och anpassar oss till en ny tillvaro (igen). 

Men hösten innebär också att Breakits tillväxtevent Scaleup day är tillbaka i Göteborg (och Malmö och Stockholm). Det är kanske vårt allra viktigaste event för att det verkligen ringar in allt det vi på Breakit brinner för: Starka tillväxtbolag, transparent ledarskap och ett varmt och välkomnande community för bolagsgrundare och andra ledare. 

I år har vi vårt starkaste program hittills. Tuffa sanningar och brutal transparens är några av våra ledord. Och vi lägger ännu större vikt vid de samtal du har med andra grundare. Här sitter du vid runda bord och era diskussioner är med och formar dagen. 

Dessutom får du inspireras av ett gäng andra företagsledare som lyckats med sina tillväxtresor – och är modiga nog att dela med sig av sina viktigaste lärdomar och största misstag längs vägen. 

Du får till exempel lyssna till Torsten Jansson som ligger bakom succén New Wave Group. Bolaget som startade i hans föräldrahem har sedan dess vuxit till ett miljardbolag och gjort ett flertal förvärv. Under tiden har serieentreprenören varit med om tre djupa finanskriser med sina bolag. På Scaleup day i Göteborg berättar han om verktygen som vänder motgång till medgång, hur han tacklar arga aktieägare och hur han behåller självkänslan när allt pekar käpprätt utför.

Du får också ta del av lärdomar kring hur det som vd är att släppa taget för tidigt – för att komma tillbaka och börja om från början. Eller hur man hanterar delägare som inte levererar på sitt ord – och klassiska tillväxtutmaningar som rör rekrytering, marknadsföring och expansion.

Självklart blir det också härlig energi, avslutningsmingel med bubbel och viktigt nätverkande – något som vi verkligen saknat det senaste året.

Säkra din biljett till Scaleup day i Göteborg här!

Här är talarna på Scaleup day 2021 i Göteborg:

# Sara Serray, grundare och vd på Wellibites
Torsten Jansson, grundare av New Wave Group
# Jenny Rydhström, vd och grundare på Gents
# Agneta Olsson, vd på Almi Företagspartner Väst
# Kristina Lagerstedt, grundare och vd på 1928 Diagnostics
# Sara Wallin, vd på Chalmers Ventures
# Babak Esfahani, grundare och vd på Plejd
# Gusten Danielsson, medgrundare och CFO på Cellink
# Jens Nordmark, CDO på Azets
# Tone Wicklund Hansen, vd på Holy Greens
# David Egonson, grundare av Holy Greens
Ali Ghoce, grundare och vd på Gordon Delivery

Så är du grundare, vd, chef, styrelseledamot, affärsutvecklare eller bara nyfiken på hur du kan få ditt företag att växa ännu mer? Välkommen på Scaleup day 2021 den 9 november! Delta själv eller ta med resten av ledningsgruppen, säljteamet eller styrelsen – och anmäl dig nu! 

Eller spana in programmen till Malmö och Stockholm.

Läs mer