Silvana Imams startup står still – Cristina Stenbeck hoppar av

e-handel
Silvana Imams startup står still – Cristina Stenbeck hoppar av

Silvana Imam och Cristina Stenbeck. Foto: Pontus Lundahl /TT/Lars Pehrson/SvD

Towe Boström

Reporter

Stenbeck har klivit av styrelsen.

Den svenska rapparen Silvana Imam är en av Sveriges största artister. Hon har landat en grammis, medverkat i en egen dokumentärfilm och driver skivbolaget Naturkraft Silvana Imam. Silvana Imam är även ängelinvesterare och har satsat på bolag som Ava Stories som erbjuder erotik i ljudformat.

Utöver det driver hon sedan 2019 även bolaget House of Kraft som ska satsa på smyckedesign och e-handel. Det hela började med att artisten kontaktade Cristina Stenbeck om sin nya idé. 

”Hon berättade om sitt liv och jag om mitt liv och mina idéer. En timme senare ringde hon och samarbetet var igång”, har Silvana Imam tidigare berättat.

Cristina Stenbeck har suttit i styrelsen för satsningen – men lämnade sin post i slutet av förra året, rapporterar Di Digital. 

Silvana Imam säger till tidningen att relationen med Cristina Stenbeck är bra, men att hon vill hålla sina kontakter privata. Hon vill inte heller kommentera hur planerna framåt ser ut för bolaget. 

Omsättningen för House of Kraft  har hittills uteblivit och försluten skrivs till 18.000 kronor under förra året.

Cristina Stenbeck ska ha avböjt att kommentera till Di.

Silvana Imam är en av de investerare som valt att satsa på den nya sextech-trenden genom att investera i bolaget Ava Stories. Här kan ni ta del av vår kartläggning över ägandet i de svenska bolag som satsar på just sextech.

Läs fler artiklar
LÄS MER