Sök

Bianca Ingrosso: "Qliro utnyttjade våra kunder"

QliroCaia cosmetics

Carolina Brandtman, vd Qliro. Bianca Ingrosso, grundare Caia cosmetics.

Finwire / Breakit

Finwire / Breakit

Nu kommenterar Bianca Ingrosso uppmärksamheten kring Qliros marknadsföring av blancolån mot hennes kunder.

I en story på Instagram kommenterar nu Bianca Ingrosso det faktum att betaltjänstbolaget Qliro marknadsfört blancolån till Caia cosmetics kunder.

”För oss på Caia cosmetics är ni kunder det viktigaste vi har. Därför blev vi upprörda när det framkom att Qliro utnyttjade er i sin marknadsföring av blancolån", skriver Ingrosso, som är grundare till sminkbolaget, på sin Instagram.

Hon fortsätter: 

"Vi har haft bra diskussioner med Qliro och vill tacka er för att ni lyssnar på oss handlare. Ingen mer emailmarknadsföring av blancolån from idag till någon av Qliros kunder".

Debaclet började med att Svenska Dagbladet Näringsliv i en undersökning digitalt köpte en mascara från Caia som använder Qliros betalningslösning. Efter att ha godkänt Qliros villkor vällde en våg av blancolån-erbjudande ner i mejlkorgen. Något som fick Caias vd Mikael Snabb att kontakta Qliro.

Bara dagar senare meddelar Qliro att man ska sluta med marknadsföringen av blancolån via e-post.

”Vi beklagar att våra handlare har fått utstå kritik som en konsekvens av vår marknadsföring av privatlån per e-post”, uttalade sig Qliros vd Carolina Brandtman i ett pressmeddelande.

Läs mer