Silicon Valleys marknadsproffs till SaaS Summit: Vägen till ett miljardbolag – så växlar du upp marknadsföringen

Sköna Snowflake SaaS
Silicon Valleys marknadsproffs till SaaS Summit: Vägen till ett miljardbolag – så växlar du upp marknadsföringen

Denise Persson, CMO på Snowflake och Jenny Sagström, grundare av Sköna är talare på Breakit SaaS Summit 2021

Diana Demin

Marknadskoordinator

Marknadsproffsen Denise Persson och Jenny Sagström som ligger bakom amerikanska SaaS-bolaget Snowflakes framgång ansluter till Breakits event SaaS Summit den 13 oktober.

Snowflake är det amerikanska molnbolaget som fick börsen att jubla förra året. Bolaget hade en värdering på 33 miljarder dollar och tre månader senare hade börsvärdet stigit till ca 120 miljarder dollar. 

Bakom bolagets enorma framgång ligger bland annat duon Denise Persson, CMO på miljardbolaget Snowflake och Jenny Sagström, som driver B2B-byrån Sköna. Duon har länge jobbat tillsammans i Silicon Valley och har tillsammans satt varumärkesstrategin för SaaS-bolaget. 

Nu kan vi avslöja att Denise Persson och hennes parhäst Jenny Sagström är de senaste talarna att ansluta till Breakits event SaaS Summit den 13 oktober.

På SaaS Summit får du ta del av deras allra viktigaste lärdomar och insikter kring att bygga varumärke samtidigt som man skalar upp till en omsättning på en miljard. Med erfarenhet från amerikanska techgiganter som Vmware, Salesforce, Affirm och Palo Alto Networks kan du se fram emot att intimt samtal med massor av matnyttiga och handfasta tips. 

Säkra din plats till SaaS Summit 2021 här!

Duon kommer att dela med sig av sina bästa lärdomar kring hur man skapar en stark marknadsposition, anpassar erbjudandet efter kunden, hittar rätt sorts samarbete mellan marknad och sälj, och skapar rätt infrastruktur för att växa utan att fastna i de klassiska scaleup-fällorna.

Missa inte vårt fireside chat med Denise Persson och Jenny Sagström på SaaS Summit den 13 oktober. Eventet äger rum på Cirkus i Stockholm. Säkra din biljett här!

Läs mer

Sparpaket och räddningsemissioner – men nu lyfter Apica med ny finansiär

Startade byrå i Silicon Valley – nu vill hon hjälpa svenska startups nå nya höjder

Rusningen kom av sig – men nu finns det (minst) fem heta börskandidater

Läs fler artiklar
LÄS MER