Tink-grundaren till SaaS Summit: Allt om pivotresan och miljardaffären

Tink SaaS SaaS summit
Tink-grundaren till SaaS Summit: Allt om pivotresan och miljardaffären

Daniel Kjellén, grundare och vd på Tink, ansluter som talare till SaaS Summit 2021

Diana Demin

Marknadskoordinator

Tink-grundaren ansluter som talare till SaaS Summit 2021 den 13 oktober. Missa inte det – säkra din plats idag!

Tidigare i somras stod det klart att kortgiganten Visa köper svenska SaaS-bolaget Tink för 18 miljarder. Detta är bara ett av de många köp och tecken på den enorma framgång svenska SaaS-bolag haft de senaste åren. 

"Vi har byggt något otroligt och på samma gång bara skrapat på ytan. Att ansluta till Visa innebär att vi kan röra oss snabbare och nå längre än någonsin tidigare”, sa Daniel Kjellén, vd och medgrundare på Tink när affären med Visa offentliggjordes.

Nu kan vi avslöja att Daniel Kjellén ansluter till Breakits event SaaS Summit den 13 oktober 2021 på Cirkus i Stockholm. 

Där kommer vi djupdyka i succéaffären och för första gången i SaaS-sammanhang kommer grundaren att berätta mer om Tinks framgångsrika pivot – från kämpande fintech-app till SaaS-succé.

För sju år sedan var Tink en liten konsument-app utan intäkter, som storbankerna ville dra inför rätta. Idag har de några av Europas tyngsta banker som kunder, en helt ny affärsmodell och omsätter över 180 miljoner – en tillväxt på 63 procent. 

Bland kunderna återfinns främst europeiska banker. Bankerna betalar en avgift till Tink för att få till tillgång till den enorma infrastruktur Tink byggt som kopplar ihop transaktionsdata från många hundra banker i Europa.

Är du nyfiken på hur denna pivotresa gått till och vägen till miljardaffären sett ut? Missa inte vår intervju med Daniel Kjellén på SaaS Summit den 13 oktober. Vi har ett begränsat antal rabatterade early bird-biljetter kvar – säkra din plats här!

Läs mer

Skyhöga multiplar, börsracet och läskigaste riskerna – här är SaaS-proffsens inside till 2021

Rusningen kom av sig – men nu finns det (minst) fem heta börskandidater

Facebook redo lansera sin digitala plånbok

Läs fler artiklar
LÄS MER