Bara 6 platser kvar – sista chansen att gå med i exklusiva nätverket CMOs in tech!

Marknadsföring CMOs in tech
Bara 6 platser kvar – sista chansen att gå med i exklusiva nätverket CMOs in tech!

Du missar väl inte att söka in till vårt nya marknadsnätverk CMOs in tech? Nu finns bara några enstaka platser kvar till detta exklusiva nätverk – ansök idag!

Att vara marknadschef i techbranschen kan vara väldigt kreativt och stimulerande, men också utmanande och ibland väldigt tufft. 

Det är därför Breakit nu dragit igång ett nätverk för marknadschefer i techbranschen – CMOs in tech. Här får du en plattform för att träffa andra marknadschefer, utbyta erfarenheter, lära av andra i samma sits – och inte minst få ett forum som bara är för dig.

Efter en lång tid av pandemi och distansmöten har vi sett att suget efter att mötas på riktigt och nätverka med andra är starkare än någonsin. Och vi tror starkt på att vi genom att dela både lärdomar och misstag med varandra kan utvecklas i våra roller – och samtidigt bygga starka varumärken. 

Nätverket sträcker sig över drygt ett år (med start den 27 augusti 2021) och det ingår sex fysiska nätverksträffar i Stockholm där du får träffa andra medlemmar, diskutera utmaningar och lyssna till noga utvalda gästföreläsare.

Bland dessa gästtalare finns bland annat Susanne Rönnqvist Ahmadi, internationell marknadschef på Hubspot, David Sandström, CMO på Klarna, Johanna Fagerstedt, CMO på Quinyx och Victoria Appelqvist, CMO på iZettle.

Till vår hjälp har vi också marknadsexperten Erik Modig som kommer att moderera alla nätverksträffar. Erik Modig är en av Sveriges främsta experter på kommunikation och kundpsykologi, både inom forskarvärlden och näringslivet. Hans senaste bok “Bang for the buck” blev 2017 utsedd till Årets Marknadsföringsbok i Sverige så han kommer minst sagt att kunna bidra med viktiga insikter. 

ANSÖK: Här kan du ansöka till att gå med i CMOs in tech!

Nyfiken på innehållet? Här är några av ämnena som nätverket kommer avhandla:

  • Hur fångar vi målgruppens förändrade köpmönster och beteende?
  • Hur säkerställer vi processerna för att kunna jobba agilt och flexibelt – med rätt budskap i rätt tid?
  • Mediemixen 2021 – hur hittar vi den bästa möjliga mixen av kanaler för en stark och sammanhållen kommunikation?
  • “Data är det nya guldet” – men hur drar vi nytta av den på riktigt?
  • Globalisering. Hur skapar man 2021 varumärkeskännedom på en eller flera marknader om man lanserar på flera ställen samtidigt?
  • Innehåll. Hur hittar vi motivation och inspiration till att ständigt vara kreativa och nytänkande? 

Nu har vi bara några enstaka platser kvar i nätverket, så det är sista chansen att söka in. Ta chansen och ansök till nätverket som kommer höja ditt ledarskap och dina affärer. 

Första nätverksträffen äger rum den 27 augusti 2021. Ansök till CMOs in tech här!

Huvudpartner till nätverket:

 

Läs fler artiklar
LÄS MER