Breakit värvar nyhetschef: ”Inspireras av drivet och modet”

Breakit

Breakit

Breakit

Matilda Andersson kliver in som ny nyhetschef på Breakit.

Breakit, Sveriges nyhetssajt om det nya näringslivet, fortsätter att växa. 

Nu står det klart Breakit värvar Matilda Andersson som ny nyhetschef.

Matilda Andersson kommer närmast från rollen som nyhetschef på Upsala Nya Tidning (UNT), och har tidigare bland annat jobbat på Aftonbladet, Nyheter24 och Bonnier.

”Det ska bli otroligt kul att bli en del av Breakit och vara med på resan framåt. Jag har följt Breakit genom åren och inspireras av drivet och modet att hela tiden våga testa nytt. Och att hitta vinklarna andra missar. Det ska vi fortsätta med”, säger Matilda Andersson.

Breakits chefredaktör Jon Mauno Pettersson kommenterar värvningen:

”Jag är väldigt glad över den här rekryteringen och det ska bli ska bli superkul att jobba tillsammans med Matilda. Hon kommer att bli en viktig pusselbit i vårt bygge av Breakit när vi i höst lägger i nästa växel i vår bevakning av det nya näringslivet”, säger Jon Mauno Pettersson.

Breakit växer snabbt

Nyhetschefen är kanske inte den som ni läsare lägger märke till mest men är den person som är spindeln i nätet när det kommer till både snabba nyheter och tunga avslöjanden.

Breakit växer just nu snabbt på alla fronter – är du intresserad av att jobba med oss mejla Jon Mauno Pettersson på jon@breakit.se. Nyligen rekryterade vi nyhetsbyrån Direkts redaktionschef Martin Hävner som ny reporter med fokus på techbolagen på börsen.

Matilda Andersson ansluter till Breakit i augusti.

Just nu söker vi också en ansvarig för kurser och webinarier och en content manager. Spana in annonserna här och här!

Läs mer