Sök

Annonssamarbete med MINI

Hitta din MINI och boka din drömbil direkt i MINI:s Online Store

Karin Holmberg

Det ska vara enkelt att köpa en ny bil. Därför satsar MINI på en onlinestore där du direkt kan se vilka leveransklara bilar som finns tillgängliga för köp – och boka din favorit.

Redan för tre år sedan valde MINI att öppna en Online Store, där du som kund kan se alla leveransklara bilar, vilken utrustning de har – och de faktiska priserna för varje enskild bil. Och anledningen var enkel – MINI såg ett förändrat beteende hos sina kunder och ville erbjuda en flexibilitet för alla att handla och interagera med varumärket på sina egna villkor, oavsett tid och plats.

”Digitaliseringen har fört med sig att vi förväntar oss en snabb respons på det mesta. Shoppar vi online vill vi ha leverans av produkten inom max ett par dagar. Så varför skulle man vilja vänta i flera månader på sin nya bil om man inte behöver när den redan finns tillgänglig” säger Fredrik Hartman försäljningschef på MINI Sverige.

Hitta din MINI online här!

Förenklar beslutsprocessen

Att köpa en begagnad bil på nätet är inget nytt, utan något som konsumenter gjort i flera år. Att starta online-försäljning av nya bilar var därför ett naturligt steg i utvecklingen för MINI och ett sätt att underlätta för sina kunder att hitta sin drömbil. 

MINI Online Store kan du snabbt och enkelt få detaljerade specifikationer, exteriöra och interiöra bilder samt information kring förbrukning och CO2 för varje enskild unik bil. Du kan också se priserna för varje bil i form av totalpris och aktuell månadskostnad om du vill finansiera via privatleasing eller billån.

”För oss handlar det om total transparens och om att förenkla beslutsprocessen”, säger Fredrik.

Hitta din bil – i tre olika utrustningsnivåer 

Om du t ex har siktet inställd på MINI:s elbil, MINI Cooper SE, så finns det tre olika utrustningsnivåer att titta närmare på. 

Grundutförandet Essential bjuder på allt man behöver som parkeringshjälp bak, backkamera, farthållare, 8´8 tums pekskärm och blåtandsuppkoppling. 

I Experience utförandet, får du utöver det som ingår i Essential, bland annat även head-up display, trådlös laddning, adaptiva LED-ljus, samt rattvärme.   

För dig som vill ha allt och lite till är det Maximise paketet som gäller – då får du även  öppningsbart panoramatak i glas, klädsel i nappaläder och ett exklusivt val av metalliclack. 

Vilken utrustningsnivå drömmer du om? Se vilka  MINI Cooper SE  som  finns tillgängliga just nu!
Essential
Experience
Maximise


Smidig resa från idé research till köp

Idag genomförs inte själva köpet av bilen i MINI:s Online store, utan man slutför affären hos sin auktoriserade återförsäljaren, men det är en funktion som kommer att lanseras i framtiden.
 
”Vår ambition och målsättning är givetvis att erbjuda de valmöjligheter som våra kunder efterfrågar, så vi utvecklar vår online store allt eftersom. Nästa steg i vidareutvecklingen är att man även ska kunna göra betalningen via MINI Online Store om kunden föredrar denna lösning.”

Hitta din MINI online här!

Läs mer