Abonnemanget som ser till att du alltid har bläck eller toner i skrivaren

Abonnemanget som ser till att du alltid har bläck eller toner i skrivaren

De flesta har varit med om att bläcket eller tonern är slut – just när du ska skriva ut och behöver det som mest. Normalt kanske man kan hoppas att en kollega ska fixa det, men på hemmakontoret är det lönlöst att vänta på att någon annan ska lösa problemet. Däremot kan det kan enkelt ordnas med Instant Ink!

Registrera dig för den smarta tjänsten och kom igång redan idag!
De flesta dokument finns numera lagrade i olika molntjänster och är tillgängliga digitalt. Men trots att vi i stor utsträckning jobbar både mobilt och datadrivet så finns det vissa tillfällen, och vissa dokument, som vi kan behöva skriva ut. 

För att underlätta har HP lanserat en smart abonnemangstjänst för bläck och toner som ser till att du eller ditt företag aldrig står inför scenariot att inte kunna skriva ut – för att bläck eller toner är slut.

”Med tjänsten sparar du, ditt företag eller dina anställda både tid och pengar och slipper att hamna i en situation där bläcket är slut när du behöver en utskrift”, säger Rickard Strömdahl, produktchef för skrivare på HP Sverige. Han fortsätter:

“Det finns flera olika abonnemang med start från 12 kr månad. Utskriftsplanerna baseras på en uppskattning av antalet sidor som du skriver ut per månad. Om du inte använder alla dina utskrifter en månad så förs de outskrivna sidorna till nästa månad. Upp till tre månaders sidor kan skjutas framåt i tiden. Om du upptäcker att en viss plan inte passar dig eller ditt företag så är det enkelt att när som helst skala upp eller ner eller att avsluta abonnemanget med bara en månads uppsägningstid.”
Börja abonnera på bläck eller toner – anmäl dig här!  

Spara upp till 70 procent

Tjänsten fungerar med de flesta av HPs skrivare och kan dessutom kombineras med HP+, ett molnbaserat ekosystem från HP. Läs mer om tjänsten här  och kontrollera om skrivaren ifråga är kompatibel här 

Skrivaren indikerar när det är dags för nya patroner eller kassetter och beställer automatiskt nya, som levereras direkt till din dörr. Men tjänsten är inte bara smidig – den är ekonomisk också, eftersom den ger besparingar på upp till 70 procent på bläck och 50 procent på toner. Om ni behöver bläckpatroner eller tonerkassetter framgår under registreringen av Instant Ink.

Sju fördelar med Instant Ink:

  • Priset – sparar 70 procent på bläck och 50 procent på toner.
  • Skrivaren känner själv av när bläck- eller tonernivåerna börjar bli låga och beställer nytt.
  • Bläck eller toner levererat automatiskt när det börjar ta slut – du behöver aldrig stå utan möjlighet att skriva ut dina viktiga dokument.
  • Säg när som helst upp abonnemanget med en månads uppsägningstid.
  • Det finns flera olika utskriftsplaner i abonnemanget. Dessa baseras på hur många utskrifter som skrivs ut varje månad.
  • Spara outnyttjade sidor genom att helt enkelt skjuta dem framför dig. Upp till tre månaders utskrifter kan sparas. 
  • Ingen risk för outnyttjat bläck eller toner – ha alltid precis så mycket bläck eller toner som behövs.

Läs mer och starta ditt abonnemang här!

Läs fler artiklar
LÄS MER