Sök

Annonssamarbete med Breakit

I höst är fintech-eventet Future of credit tillbaka – säkra din plats

fintechFuture of credit 2021

Future of credit 2021 går av stapeln den 30 september. Foto: Dennis Erixon

Diana Demin

Diana Demin

Marknadskoordinator

Den 30 september är det dags för Breakits fintech-event Future of Credit. Äntligen i ursprunglig (fysisk) form med gott om mingel och nätverkande. Säkra din plats nu!

Fintech-branschen är i blixtsnabb förändring till följd av nya regleringar och innovation. Möjligheten att hämta och analysera färsk data i realtid – och hantera betalningar lika snabbt – skapar helt nya möjligheter för finansiella bolag.

Ny teknik har redan möjliggjort för stora förändringar som open banking och PSD2 – som i sin tur lett till nya tjänster och aktörer i det öppna ekosystemet av transaktionsdata. Nästa steg kallas open finance och kan ge ännu större möjligheter. Vilka är dessa och hur kan svenska fintech-bolag dra nytta av dem?

Samtidigt bubblar det inom krypto där den senaste hajpen är så kallade NFT:s – en ny typ av digitalt värdepapper. Hur ska branschens aktörer förbereda sig för alla dessa förändringar?

Ja, det fullkomligt bubblar om fintech-branschen och det blir en riktigt fullspäckad dag när Breakits event Future of credit är tillbaka den 30 september (bättre än någonsin) – och som vi längtar efter att få ses på riktigt igen efter 1,5 år med digitala möten! 

Vi räknar stenhårt med att vaccinet möjliggör för restriktionerna att släppa till hösten så att vi kan ses fysiskt i Stockholm.

BOKA: Läs mer och boka din biljett till Future of credit här

Utöver efterlängtat och viktigt nätverkande med branschkollegor kommer vi att djupdyka i några specifika ämnen. Till exempel:

  • Hållbara lån. I år lägger vi ett stort fokus på hållbarhet och den roll som banker, skuldinvesterare och låntagare kan spela för att driva på en snabbare omställning. 

  • När kommer ordet “bankdagar” att vara något som endast finns i historieböckerna? Stora aktörer som Klarna och Trustly jobbar stenhårt med detta, men när blir det norm?

  • Open finance – efter open banking är nu nästa stora lagpaket på gång inom EU. Vilka möjligheter innebär det?

  • B2B payments – hur ska betalningar för företag bli lika smidiga som inom B2C?

Det och mycket mer väntar! Vi lovar att du får med dig massor av inspiration, affärsnytta, handfasta tips – och en rad nya kontakter på vår fullspäckade halvdag den 30 september!

Boka din biljett till Future of credit här! Just nu har vi boka tidigt-rabatt – passa på!

Huvudpartners till Future of credit 2021:

Läs mer