Nya svenska HomeTV utmanar amerikanska jättarna – ska bli störst på streamad film i Norden

Karin Holmberg

Är du trött på att alla streamingtjänster fokuserar på tv-serier. Vill du hellre se kvalitetsfilmer? Då är den nya svenska streamingtjänsten HomeTV något för dig.

De senaste åren har HomeTV fokuserat på att köpa upp ett stort antal bibliotek av filmrättigheter. Nu har de över 3000 kvalitetsfilmer i sin katalog och dessutom nya premiärer varje vecka.

”Vi har verkligen fokuserat på att köpa in kvalitetsfilmer. Vår tjänst är ett bra komplement till de övriga streamingtjänsterna och framförallt är det en riktigt unik produkt för de som gillar film”, säger Charles Aperia vd på HomeTV.

Se hur mycket du vill för under hundralappen

Idag finns det ett gäng streamingtjänster på marknaden men det är inget som avskräcker uppstickaren HomeTV.

”Vi är den första helsvenska produkten. Det gör också att vi är anpassade efter den svenska publiken. Vårt mål är att bli Sveriges bästa hemma-biograf”, säger Charles och fortsätter:

”Vi har en unik bra produkt som går att streama i en mängd olika enheter och till ett bra pris. Därför är jag inte orolig för att vi inte skulle lyckas”, säger han.

Priset för ett abonnemang ligger på 99 kronor i månaden, helt utan bindningstid. Just nu kan du dessutom testa tjänsten helt kostnadsfritt under 14 dagar!

Nyfiken? Starta din testperiod här! 

Just nu är HomeTV inne i stark en expansionsfas

”För att lyckas hela vägen söker vi nu efter  samarbetspartners med synergieffekter, för kundanskaffning, marknadsföring och kapitalanskaffning”, säger Charles.


Över 3000 kvalitetsfilmer

På HomeTV finns tusentals filmer, bland dem en lång rad av filmer som vunnit framstående filmpriser. Både äldre filmer och helt nya filmer finns tillgängliga.
Här kan du se utbudet 

Tjänsten fylls dessutom löpande på med mängder av filmer – en del av dem är helt unika för HomeTV och går inte att hitta på andra streamingtjänster i Sverige.

“Det är en viktig sak för oss. Att kunna visa filmer som inte finns tillgängliga på andra tjänster för den svenska publiken”, säger Charles.

Nya premiärer

Varje vecka är det premiär för minst på 2-3 filmer på HomeTV. I vår och sommar kan man bland annat se fram emot filmer som: Bad Lieutenant, Stalingrad, Kidnapping of Mr Heineken, Searching for Ingmar Bergman, Taken 3, Finding Steve McQueen, Wonderwheel, Basmati Blues  Molly’s Game och svenska rysare Alena med Molly Nutley, Felice Jankell och Amalia Holm.

Här kan du se hela utbudet och starta din kostnadsfria testperiod! 

Läs mer