Sök

Annonssamarbete med Samsung

TV:n som fixar stämningen på uteplatsen – året runt

Samsung

Tobias Lundgren

Vara ute i finvädret, eller hänga i soffan och se på favoritserierna.
Varför välja?
Med Samsungs revolutionerande TV-nyhet The Terrace kan din uteplats bli husets mysigaste och mest mångsidiga yta – året runt.

Efter en lång, mörk vinter och en inte helt behaglig vår står äntligen sommaren runt hörnet igen. Varma dagar på badplatsen går över till ljumma grillkvällar som aldrig vill ta slut. Men samtidigt lockar TV-soffan med massvis av serie- och filmpremiärer – för att inte tala om sporthändelser.

Fylliga färger och djup svärta oavsett ljusförhållandet

Nu kan du få det bästa av två världar: Mysigt häng under bar himmel, och en utomhus-TV som går att titta på både när solen skiner och när regnet strilar ner. Det är precis vad The Terrace är.

Köp The Terrace och få med en grill som fixar festen. Läs mer här!

Samsungs första utomhus-TV drivs av 4K QLED-teknologi och kommer i tre storlekar, upp till 75 tum. Eftersom The Terrace har ett anti-reflektionsfilter så minimeras störningarna från solen när du tittar, och QLED-teknologin ger fylliga färger, djupa kontraster och svärta även i miljöer med utmanande ljusförhållanden. Precis som Samsungs andra Smart TV:s kommer du genom The Terrace åt massor av lokala och internationella tjänster och appar. Om du vill minnas dagens utflykter genom ett bildspel går det snabbt att spegla din telefons innehåll, så att hela sällskapet kan se.

The Terrace Soundbar ger ett maffigt ljud

Förvandla altanen, uteplatsen eller inglasningen till husets nya favorityta för hela familjen. Oavsett om de yngre vill värma sig framför ett barnprogram efter badutflykten – eller om ni samlar vännerna för att följa sommarens spännande sporthändelser ihop – så ger The Terrace er en upplevelse utöver det vanliga, med knivskarp bild och ett mäktigt ljud.

För om danslusten faller på under grillfesten så dubbeljobbar The Terrace Soundbar både som högtalare till TV-underhållningen och som en fristående musikhögtalare. Genom WIFI- och bluetooth-uppkopplingen blir du enkelt festens DJ, samtidigt som du vänder köttet på grillen. 

Klarar stora temperaturskillnader

Och oroa dig inte, The Terrace Soundbar har – precis som The Terrace – ett IP55-klassat skyddshölje för att kunna sitta utomhus i temperaturer från +50 och ner till -30 grader celsius*. The Terrace Soundbar köps separat där The Terrace finns att inhandla.

Vill du också njuta av 4K-underhållning utan att gå miste om alla ljumma sommarkvällar? Då kan The Terrace vara något för dig.

Läs mer om The Terrace och Samsungs breda TV-utbud här!

*The Terrace är designad för utomhusbruk i skuggiga miljöer. Delvis exponering till indirekt solljus går bra men direkt solljus bör undvikas. Skyddet för regnstänk och damm är baserat på IP55 (International Protection Rating) standarden och fungerar i temperaturer mellan -30° till 50°C.

 

Läs mer