Sök

Pernilla Nissler slutar som vd för Blocket

Blocket

Towe Boström

Towe Boström

Reporter

"För mig är det rätt tidpunkt att lämna över stafettpinnen nu".

Pernilla Nissler, som är vd på Blocket, slutar efter 2,5 år. 

Det framgår av ett pressmeddelande där Blocket skriver att Pernilla Nissler tillträdde med uppdrag att driva tillväxt – något hon lyckats med. Blocket uppger vidare att det första kvartalet i år varit positivt och att man ser en stark tillväxtpotential – men nu byter man alltså vd.

”Mot bakgrund av detta, och med en organisation som är klar för nästa fas, finner Pernilla Nissler det naturligt att överlåta chefsstolen till någon annan”, skriver Blocket.

Christian Printzell Halvorsen tillträder som tillförordnad vd i väntan på att rollen tillsätts.

Pernilla Nissler säger att de senaste åren på Blocket varit lärorika.

”För mig är det rätt tidpunkt att lämna över stafettpinnen nu, och jag är övertygad om att Blocket, precis som vi säger i vår reklam, bara är i början av något stort”, säger Pernilla Nissler.

Christian Printzell Halvorsen kommenterar beslutet.

”Jag vill tacka Pernilla för hennes insats, och särskilt för det faktum att hon har lyckats vända Blocket till tillväxt. Jag har haft det stora nöjet att arbeta med Pernilla och jag har lärt mig mycket av henne. Jag tror att vi behöver ledare som är engagerade och som vågar ge lite av sig själva och det råder ingen tvekan om att hon kommer att lyckas med nya och stora ledarskapsutmaningar”; säger Christian Printzell Halvorsen.

Läs mer