MINI Countryman Plug-In Hybrid – utrustad för alla tillfällen, både i stan och på landet

MINI Countryman Plug-In Hybrid – utrustad för alla tillfällen, både i stan och på landet

Elbil i stan – kraftfull fyrhjulsdrift på landet. Nya MINI Countryman Plug-In Hybrid är bilen för dig som drömmer om en bil som passar in i alla livets äventyr.

Vill du ha en bil som är smidig i stan, men som fortfarande har kraft nog att ta sig fram i vinterns första snökaos eller på fjällresan? Då är MINI Countryman Plug-In Hybrid ett alternativ för dig.

Med MINI Countryman Plug-In Hybrid får du hela 220 hk, ALL4-fyrhjulsdrift, automatisk växellåda och navigationssystem som standard. Lägg till smarta, uppkopplade lösningar och du har en fantastiskt rolig och dynamisk bil som passar lika bra för smidig vardagskörning i stan som för helgens familjeäventyr.

Privatleasa din MINI Countryman Plug-In Hybrid från 4395 kronor i månaden. Läs mer här!


Tyst men kraftfull körupplevelse

MINI Countryman Plug-In Hybrid är för många rymlig nog för att fungera som hushållets enda bil. Förutom att den rymmer hela familjen, är den också smidig att parkera i stadsmiljö och erbjuder en tyst men samtidigt kraftfull körupplevelse. Det här är körglädje på högsta nivå. Den elektriska räckvidden på upp till 50 km räcker för de flesta till vardagspendlingen och för de längre sträckorna tar sedan bensinmotorn vid. Den har också fått högsta betyg, fem stjärnor, i Euro NCAPs krocktester.  

Bilen startar alltid i Auto eDrive, där elmotor och bensinmotor arbetar ihop för snålast förbrukning beroende på din hastighet, acceleration och batteristatus. 

Med sju procent eller mer av batteriets fulla kapacitet kan du köra helt på el, utan bensin och slipper alltså koldioxidutsläpp. Om det behövs, startar bensinmotorn automatiskt och stöttar elmotorn. 

Vid längre bilfärder kan du välja om du vill köra vidare på vanligt bränsle eller om du tar en paus och laddar både bilen – och dina egna batterier.

Privatleasa din MINI Countryman Plug-In Hybrid– läs mer här

Fullmatad med detaljer som gör körningen roligare

MINI Countryman Plug-In Hybrid finns att privatleasa med två olika utrustningspaket: Experience och Maximise.

Redan i grundutförandet är MINI Countryman Plug-In Hybrid välmatad med detaljer och hjälpmedel som gör din körning till ett roligt äventyr. Pekskärm, navigator och backkamera, körassistans och farthållare finns alla med redan i Experience.

För bara några hundralappar extra i månaden kan du som vill ha en premiumutrustad bil privatleasa en MINI Countryman Plug-In Hybrid Maximise. Då får du, utöver allt som finns i Experience,  bland annat head-up display, trådlös laddning, läderklädsel och ljudutrustning i toppklass från Harman Kardon. Allt för att du ska få en rolig körupplevelse – var du än drömmer om att åka!

Privatleasa istället för att köpa

För dig som vill njuta av en helt ny bil, utan att behöva lägga in en kontantinsats, är privatleasing ett bra alternativ. Via MINI Financial Service kan du privatlease din MINI, vanligtvis i 36 månader och 1.000 mil/år. Under leasingperioden behöver du inte oroa dig för underhållskostnader tack vare MINI Service Inclusive, som gör att du kostnadsfritt får ordinarie service, i enlighet med bilens intervallsystem, utförd hos din auktoriserade MINI återförsäljare/verkstad. Efter 36 månader kan du lämna tillbaka bilen till din återförsäljare.

Du slipper tänka på bilens andrahandsvärde och besväret med att sälja bilen och betalar istället en avgift per månad.

Om bilen inte har några skador utöver normalt slitage och du har hållit körsträckan inom avtalets ramar tillkommer inga kostnader vid återlämnandet av bilen.

Privatleasa din MINI Countryman Plug-In Hybrid från 4395 kronor i månaden. Läs mer här!

Advertisement
Läs fler artiklar
LÄS MER