Sök

Annonssamarbete med MINI

Upplev den ikoniska citybilen – nu i en uppdaterad helt elektrisk version

Karin Holmberg

Snygg design – rolig att köra och inga utsläpp av koldioxid eller kväveoxid under körning. Nu kan du privatleasa den mest ikoniska MINI-modellen i en uppdaterad helt elektrisk version.

MINI Cooper SE kombinerar den legendariska gokartkänslan, den unika designen och premiumkvaliten med utsläppsfri körning. 

Det är den perfekta stadsbilen som gör den urbana vardagen både smidigare, roligare och mer klimatsmart. Ett perfekt val för de hushåll som har behov av en mindre bil – men som inte vill kompromissa med design, lekfullhet och körglädje.

Med en MINI Cooper SE på infarten kommer det definitivt bli diskussioner om vem som ska få sätta sig bakom ratten.

Den låga tyngdpunkten i kombination med eldrift gör dessutom att den är ännu roligare att köra i kurvor — perfekt för dig som inte bara vill komma fram utan ha roligt på resan dit.

Privatleasa din elbil från MINI från 3195 kronor i månaden inklusive vinterhjul – läs mer här!

0-100 på 7,3 sekunder

Bilen drivs av ett högspänningsbatteri med 96 celler och en effekt på 32,6 kWh (bruttoeffekt) som sitter under golvet. Utan fördröjning eller avbrott för växlingar levererar den 0–100 km/h på 7,3 sekunder med omedelbart vridmoment. Inte som på en bensindriven bil där motorn måste nå upp i ett visst varvtal för att generera ett vridmoment. 

Bilen har inga växlar och kräver ingen kopplingspedal – här snackar vi 100 procent ren körglädje och 0 procent krångel vid trafikljus. Dessutom segmentets snyggaste bil!


Ladda enkelt och snabbt

Bilen laddas snabbt upp via en laddbox hemma eller ute på stan. Med en snabbladdare tar det endast 35 min att ladda batteriet till 80%.

Finns i tre utrustningsnivåer

Välj mellan tre utrustningsnivåer utifrån hur mycket tekniska hjälpmedel och designmässiga detaljer du vill ha. Grundutförandet Essential bjuder på allt man behöver som parkeringshjälp bak, backkamera, farthållare, 8´8 tums pekskärm och blåtandsuppkoppling.

För några hundralappar mer i månaden kan du privatleasa bilen i Experience utförandet, då får du utöver det som ingår i Essential, bland annat även head-up display, trådlös laddning, adaptiva LED-ljus och en grym stereo från Harman Kardon. 

För dig som vill ha det riktigt lyxiga premiumutförandet är det Maximise som gäller – då får du även panoramaglas, läderklädsel och ett exklusivt val av metalliclack.

Privatleasa din elbil från MINI från 3195 kronor i månaden inklusive vinterhjul– läs mer här!

Privatleasa istället för att köpa

För dig som vill njuta av en helt ny elbil, utan att behöva lägga in en kontantinsats, är privatleasing ett bra alternativ. Via MINI Financial Service kan du privatleasa din MINI, vanligtvis i 36 månader och 1.000 mil/år. Under leasingperioden behöver du inte oroa dig för underhållskostnader tack vare MINI Service Inclusive, som gör att du kostnadsfritt får ordinarie service, i enlighet med bilens intervallsystem, utförd hos din auktoriserade MINI återförsäljare/verkstad. Efter 36 månader kan du lämna tillbaka bilen till din återförsäljare. 

Du slipper tänka på bilens andrahandsvärde och besväret med att sälja bilen och betalar istället en avgift per månad.

Om bilen inte har några skador utöver normalt slitage och du har hållit körsträckan inom avtalets ramar tillkommer inga kostnader vid återlämnandet av bilen.

Privatleasa din elbil från MINI från 3195 kronor i månaden inklusive vinterhjul– läs mer här!

Läs mer