Sök

Annastasia Seebohm tar över Brilliant Minds

Brilliant Minds

Tobias Blixt

Tobias Blixt

Reporter

Annastasia Seebohm blir vd för Brilliant Minds.

Tech-konferensen Brilliant Minds har stått utan vd sedan Natalia Brezezinski lämnade förra året, för att istället bli strategichef på Klarna. Men nu har Brilliant Minds grundare och ordförande Daniel Ek rekryterat en ny vd till satsningen, det skriver Di Digital.

Den som ska styra skeppet framåt heter Annastasia Seebohm, av Forbes omnämnd som “drottningen av lyx”. Hon har fram till nu nämligen varit vd för lyxiga Quintessentially, en klubb där medlemmarna kan få tillgång till olika lyxiga tjänster.

”När jag pratade med Daniel om Brilliant Minds sa han att han ville väcka nya kontakter som innebär skiften i människors liv. Och det var precis vad Brilliant Minds var för mig. Det väckte nya möjligheter som ledde mig till det här”, säger hon till sajten.

Annastasia Seebohm kliver på uppdraget som vd i maj.

”Vi startade Brilliant Minds eftersom vi tror att Sverige och våra värderingar kring jämlikhet, hållbarhet, inkludering och kreativitet kan spela en roll när det kommer till att hitta lösningar på de viktigaste frågorna i vår tid”, säger Daniel Ek i ett uttalande till Di Digital.


Brilliant Minds grundades 2015 av Daniel Ek och managern Ash Pournouri. Förra året fick konferensen ställas in.

Läs mer