Sök

4 miljoner användare i Sverige – men vad är nästa steg för Kivra?

KivraDigitaliseringBreakit Live

Foto: Victor Enberg/Dobb 2.0

Breakit

Breakit

Betalsatsningar – eller någonting helt annat? Vi pressar Kivras vd om framtiden.

För Kivra har deklarationstider ofta inneburit många nya kunder och i år meddelade bolaget att de för första gången klättrat över 4 miljoner svenska användare. Samtidigt har jätten doppat tårna i områden som digitala kvitton, vaccinationsintyg och fakturabetalningar.


Senast i torsdags så kom en nyhet om att Visma och Kivra tillsammans öppnar upp för småföretagare att skicka fakturor via appen. 

När Kivras vd Anna Bäck gästade Breakits podcast undrade vi vad Kivra ska bli på sikt. Programledaren Katarina Andersson frågar bland annat om de inte tänkt utforska betalningar.

“Man kan betala fakturor i appen. Betalning i butik har vi inte idag. Det är ju ett jätteområde och klart intressant som du säger. Det finns många idéer som man skulle kunna göra men som kanske inte är något man gör jättesnabbt. Så det har vi inte vidareutvecklat, som det ser ut idag”, säger Anna Bäck bland.


Däremot har Anna Bäck spanat in många andra områden med utvecklingspotential som du kan höra mer om i Breakits podcast. Segmentet startar vid 30:55 i podden.

Läs mer