Sök

Annonssamarbete med Almega

Saknar du kollegorna? Här är kontoret som varit öppet utan smittspridning (och detta behöver vi tänka på framåt)

AlmegaArbetsmiljö

Ebba Arnborg

Reflex Arkitekter skapar framtidens kontor, och har kunnat hålla sitt eget öppet under senaste året för medarbetare som behöver arbeta på plats. Hur har de gjort? Och vad kommer krävas av oss framåt?

Hos Reflex Arkitekter med runt 70 anställda och kontor i Stockholm och Göteborg, står kontoren öppna för alla som vill jobba på plats.

"Vi stödjer hemarbete, men alla medarbetare har olika situationer hemma. Vissa kanske bor trångt och behöver vara på kontoret för att kunna arbeta. Därför har vi skapat säkra och kontrollerade ytor", säger Marco Testa, VD på Reflex Arkitekter.

Bland annat har arbetsplatserna glesats ut, plexiglas satts upp och olika cirkulationsflöden skapats så att medarbetare inte ska passera varandra i onödan. Även ledarskapet har förändrats.

Flera åtgärder

"Vi har genomfört tre nivåer av åtgärder. Praktiska i den fysiska miljön, men även ökad digitalisering och ett förändrat ledarskap", säger Marco och gör ett viktigt tillägg:
”Hittills har vi inte haft någon smittspridning bland medarbetarna.”

Vill du veta mer om hur Reflex Arkitekter gjort och hur framtidens arbetsplats kommer att se ut när allt fler arbetar på distans? Och dessutom vilka nya krav som ställs på dig som arbetsgivare nu och efter corona?

Då är du välkommen på ett kostnadsfritt webinar med Almega den 9 mars klockan 9-10 "Hur jobbar vi efter corona? Framtidssäkra er arbetsmiljö, ta ett försprång i konkurrensen" där Reflex Arkitekter även deltar. 

Almegas experter svarar på de frågor som kan finnas kring arbetsrätt och arbetsmiljö nu och ger de bästa “hands on”-råden.

Få koll på bara en timme – så att ni kan rivstarta in i framtiden! Anmäl dig här!

På plats är:

Nils Bergh, arbetsrättsjurist på Almega, som berättar om arbetsrätt och vilka nya lagar och regler ni behöver förhålla er till – som ni kanske inte tänkt på!

Maria Morberg, arbetsmiljöexpert på Almega, som ger sina råd kring ledarskap på distans och vid mer flexibelt arbete. Hur skapar ni en arbetsmiljö som maxar medarbetarnas välmående, säkerhet, trivsel, kreativitet och produktivitet i en helt ny tid?

Reflex arkitekter som berättar mer om sitt arbete under corona och vad vi behöver tänka på kring kontor framåt.

Låter det intressant? Anmäl dig nu till Almegas webinar den 9 mars klockan 9–10. Det är kostnadsfritt och du deltar enkelt online. Läs mer och anmäl dig!

Läs mer