Sök

Stjärnentreprenören vill bygga en egen by: ”Vansinnig dröm”

Catena MediaGreat.comBreakit Live

Foto: Victor Enberg/Dobb 2.0 & TT

Tobias Blixt

Tobias Blixt

Reporter

Drömmer om ett eget Bullerbyn.

Entreprenören Erik Bergman ligger bakom succébolaget Catena Media som gjorde honom förmögen i samband med bolagets börsnotering. Idag bygger han ett helt annat projekt, nämligen sajten och bolaget Great.com – som ska göra välgörenhet av det som brukar kallas affiliating. 

Kortfattat innebär det att Great ska tjäna pengar på att skicka vidare besökarna till olika nätcasinon. 

När gästar Erik Bergman Breakit Live berättar han att Great.com är det sista bolaget han vill bygga och att han inte planerar att göra någonting mer som entreprenör.

“Jag vill inte ha några mer bolagsplaner i hela mitt liv. Jag vill bygga ett bolag och så vill jag bygga det så stort det bara går. Det är en långsiktig dröm”, säger han.

Däremot har han en annan dröm, avslöjar han, ett eget litet Bullerbyn för sina vänner och familj som han hoppas kunna förverkliga i Sverige någon gång. 

“Jag har en helt annan, vansinnig dröm kanske. Jag vill skapa Bullerbyn. Jag vill ha hus till mig själv och mina närmsta vänner och min familj inom samma lilla område. Kunna bygga någonting för de människor som verkligen ligger mig varmt om hjärtat. Kunna ha kontor där och allt annat runtomkring för att kunna skapa vad jag tror är ett mycket bättre sätt att bo."

Hör hela intervjun med Erik Bergman här:

 

Läs mer