Sök

Annonssamarbete med Breakit

Sista chansen att gå vår hyllade kurs i digital marknadsföring – 5 av 5 i betyg

Breakit Crash Coursegrowth marketing
Erik Modig, kursledare för kursen Diplomerad growth marketer i Breakit Crash Course

Erik Modig är kursledare för Breakits kurs Diplomerad growth marketer efter fyra tillfällen

Diana Demin

Diana Demin

Marknadskoordinator

Bli proffs på digital marknadsföring med marknadsexperten Erik Modig och Breakit. Sista chansen att anmäla dig till kursen som fått hela 5 av 5 i betyg av deltagarna!

Nytt tillfälle med start 18 oktober 2021 – anmäl dig till kursen här!

Erik Modig är en av Sveriges främsta experter på kommunikation och kundpsykologi, både inom forskarvärlden och näringslivet.

Tre gånger har han tillsammans med Breakit nu hållit onlinekursen Diplomerad growth marketer på fyra tillfällen som blivit fullbokad och fått hela 5 av 5 i betyg av deltagarna!

"Jag har aldrig fått så mycket bra kunskap kombinerat med praktiskt lärande i samma kurs. Det har varit en jättebra kompetensboost i marknadsföring!" säger en av deltagarna som gick kursen första omgången 2020.

Nu är vi därför tillbaka en sjätte gång med ett nytt kurstillfälle med start den 7 september 2021 och du har en sista chans att haka på nu!

Kursen, som sker vid fyra tillfällen med uppgifter mellan gångerna, går igenom:

  • Grunderna inom growth marketing och vanliga quick-wins som du kan titta på redan idag för att öka konvertering och tillväxt
  • Verktyg du behöver för att utveckla ditt bolags befintliga kundresa, samt kunskap om kundpsykologin som ligger till grund för alla dina affärer
  • Grunden till hur du sätter hela din varumärkesstrategi utifrån din kunds behov
  • Säljdrivande kommunikation och hur du konkret nyttjar det i din kommunikationsplan
  • Val av media för din kommunikation för att på bästa sätt driva in affärer
  • Hur marketing automation och performance marketing kan effektivisera er digitala marknadsföring

Erik Modig delar med sig av metoder och tips som garanterat ökar försäljningen, vi har redan nu implementerat några av dessa och ser ökad konvertering i form av köp och nöjda kunder.

Ovan citat kommer från Jorge Castro, marknadschef på ABS Wheels, som gått kursen hösten 2020. Han fortsätter och säger också "Riktigt bra innehåll! Jag rekommenderar utbildningen till alla som sysslar med marknadsföring".

Syftet med kursen är att ge dig viktiga insikter och kunskap kring vad som driver försäljning, men också att konkret ta fram en strategi och applicera den direkt på ditt varumärke.

Kursen består av fyra lärarledda pass, samt skräddarsydda filmer och exklusivt övningsmaterial som är särskilt framtaget för denna kurs. Nytt för denna omgång är tre extra frågestundspass där du har möjlighet att ställa frågor till kursledaren live, samt möjlighet för one-on-one feedback-möte med Erik Modig!

Efter avklarad kurs får du ett diplom som understryker att du är utbildad inom growth marketing.

Sista chansen att anmäla dig till kursen här!

Läs mer