Vill du bli en av Sveriges bästa tech-vds? Gå med i Breakits exklusiva vd-nätverk

Ledarskap CEOs in tech
Natalia Brzezinski, Michael Watkins, Henrik Persson Ekdahl, Elina Berglund och Aurore Belfrage – talarna på CEOs in tech

Natalia Brzezinski, Michael Watkins, Henrik Persson Ekdahl, Elina Berglund och Aurore Belfrage är några av gästtalarna på CEOs in techs nätverksträffar. Foto: Press

Ny chans att gå med i Breakits exklusiva vd-nätverk CEOs in tech. På bara ett par veckor fylldes alla 50 platser – men nu släpper vi en andra omgång!

Att vara vd för ett bolag som är på väg att skala upp och erövra världen är bland det roligaste och mest inspirerande som finns. 

Men det är långt ifrån lätt att ta bolag till nästa nivå. Om du dessutom själv äger bolaget eller är vd i ett ägarlett bolag är utmaningarna ännu mer speciella.

Därför drog Breakit under hösten igång ett nytt nätverk för vds i techbolag som ska skala upp: CEOs in techOch intresset för ett sånt nätverk var rekordartat. På bara tre veckor hade alla 50 platser fyllts upp – och ansökningarna fortsatte att rasa in. Så nu öppnar vi upp ansökan för en andra omgång (med samma upplägg), men med start i mars 2021.

Det är få personer som på riktigt förstår de utmaningar vi har

Breakits vd Camilla Björkman tror att bristen på förståelse för utmaningarna snabbväxande bolag står inför kan vara anledningen till det stora intresset.

“Det finns redan en del vd-nätverk men många av Breakits läsare upplever att de inte riktigt är anpassade efter vds i snabbt växande techbolag eller ägarledda bolag. Det låter kanske lite ego men jag upplever att det är få personer som på riktigt förstår de utmaningar vi har”, säger Camilla Björkman.

Läs mer och ansök till CEOs in tech här

Idén till nätverket föddes när hon tidigare i år skrev artikelserien Vd-resan på 100 dagar. En inspiration till artikelserien var bland annat boken The First 90 Days av Michael Watkins, professor inom organisationsförändringar som nu också blir nätverkets första inbjudna talare.

Andra talare är Elina Berglund, grundare och vd på Natural Cycles, Natalia Brzezinski, tidigare vd för Brilliant Minds och techmiljardären Henrik Persson Ekdahl, som bland annat ligger bakom bolag som Catena Media och Optimizer Invest.

Till hjälp har vi också med techinvesteraren, geopolitiska rådgivaren, hållbarhetsstrategen och skribenten Aurore Belfrage som kommer att moderera alla nätverksträffar. Hon är grundare av hållbarhetsplattformen SusTechable, tidigare investerare hos EQT Ventures och sitter i ett flertal styrelser – och kommer på så sätt kunna bidra med både entreprenörs- och investerarerfarenhet till nätverket. 

Konkret består nätverket av sex fysiska träffar i Stockholm (digitalt om inte restriktionerna tillåter) med start i mars 2021. Mellan träffarna kan medlemmarna diskutera utmaningar i en sluten Slack-grupp och ta del av exklusivt material som är särskilt framtaget för nätverket.

Gå med i Breakits vd-nätverk CEOs in tech här!

 

Läs fler artiklar
LÄS MER