Bonnie Roupé tar plats i Endbrights styrelse

Endbright

Foto: : Marie-Therese Karlberg/Istockphotos.

Towe Boström

Towe Boström

Reporter

Stärker i toppen.

Endbright är en plattform som vill digitalisera skilsmässor och separationer. Här hittar användarna bland annat artiklar, webinar och rådgivning inom de aktuella områdena. Sedan starten för ett år sedan har tjänsten, som baserar sig på medlemskap, lockat över 2 000 medlemmar. 

Bakom Endbright står Charlotte Ljung. 

”Vi ger handfast och relevant hjälp i ett uppbrott och banar väg för en helt ny bransch. Ett starkt gensvar visar hur viktig Endbrights roll är i att normalisera en process som fortfarande präglas av viss stigma”, säger Charlotte Ljung. 

Nu stärker bolaget styrelsen genom att ta in techprofilen Bonnie Roupé, som grundat gravidappen Bonzun i Shanghai. Under förra året sålde Bonnie Roupé den svenska gravidappen ”min graviditet” till Life of Svea (numera Belly). 

Jonas Vig, som är vd för nätläkaren Min Doktor, går även han in i Endbrights styrelse. 

Under förra året omsatte Endbright strax under en miljon kronor och räknar med att nå en omsättning på 2 miljoner kronor i år. Endbright har även knutit ett gäng namnkunniga investerare till sig såsom TePes styrelseordförande Joel Eklund.

I en tidigare version av artikeln stod det felaktigt att Bonnie Roupé sålt Bonzuns svenska verksamhet till Life of Svea.

Läs mer